Az eddigi legjobb munkahelyem.

Kevesen mondhatják el magukról azt, hogy szeretnek bejárni dolgozni, azt pedig különösen kevesen, hogy élvezik azt amit csinálnak.

Bár mindig is szerettem dolgozni járni, mivel ez is csak az előrehaladásomat szolgálta, azonban azt már én sem tudtam elmondani egészen 2014. május végéig, hogy szeretem is azt, amit csinálok.

Átlagos szombati nappal indult a hétvége, mikor is Érden ébredtem, az egyik legjobb barátomnál, egy közel 60 kilométeres biciklizés után.

Mivel az idő nem volt éppen a legjobb, viszont a biciklimet se akartam ott hagyni nála, így amellett döntöttem, hogy vonattal megyek vissza Budapestre, hátha el tudom kerülni az esőt.

Ahogy begördült a szerelvény, abban a pillanatban csörrent meg a telefonom, így gyorsan felpakoltam a vasat a vonatra, és már fel is kaptam a telefont. Jó napot kívánok – szólt bele egy távolról ismerős hang a vonal másik végén a telefonba. – Szutor Márkot keresem. – Én lennék az – válaszoltam gyorsan, majd beszélgetésbe elegyedtünk, elmondta, hogy megüresedett egy pozíció a cégnél, ahova még hónapokkal azelőtt beadtam az életrajzomat, és ha még mindig aktuális számomra a dolog, akkor a hétfői nap folyamán menjek be, hogy átbeszéljük a részleteket.

Hétfőn tehát első utam a Duna Plaza második emeletére vezetett, ahol találkoztam leendő főnökömmel/kollégámmal. Majd azonnal be is dobott a mély vízbe, hogy lássa, mit is tudok művelni egy Boeing 737-es szimulátorban.

Nos az eredmény kommentálása helyett, inkább beszúrok egy videót, ami ugyan nem ezen a napon készült, de jól szemlélteti, hogy mi is volt életem legjobb munkahelye.
Jó szórakozást!

Amennyiben pedig Ti is szeretnétek megtalálni a legjobb munkahelyeket, és pozíciókat Magyarországon, úgy szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a hu.jooble.org weboldalt. Mely az álláskereső portálok kategóriájában a második helyet foglalja el világviszonylatban, mind a látogatottság, mind az elérhető hirdetések száma szerint.

Jooble

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Az eddigi legjobb munkahelyem.” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.