Termékbemutató: FreedomPop (Első rész)

Sziasztok!
Remélem, hogy jól vagytok, és minden rendben. A mai cikkben, egy új szolgáltatásról szeretnék nektek mesélni, amivel a napokban találkoztam.

Nos ahogy láthatjátok a szolgáltatás neve FreedomPop, és amit nyújtanak az elég “egyszerű” 100%-ban ingyenes mobil telefon, és mobil internet szolgáltatást az Egyesült Királyságban, (és ha jól tudom, akkor az Egyesült Államokban is). És ez igazából elgondolkoztatott azon, hogy miért ne próbáljam ki, ha ingyen van akkor meg pláne.

A csomag a SIM kártyámmal tegnap érkezett meg. És ha azt vesszük, egy elég alap csomag, semmi különleges. Egy kevés hirdetési felület, az első oldalon.

DSC_0004

Majd, ahogy kinyitjuk, ott találjuk a standard méretű SIM kártyát, amit természtesen microSIM-re azonnal, egy mozdulattal lehet átméretezni. Természetesen amennyiben iPhone 5-ösnél újabb Apple készülékkel, vagy bármi más olyan készülékkel rendelkeztek, ami nanoSIM-et használ, a weblapon történő rendelésnél ez az opció is ott van a lehetőségek között. DSC_0005

Miért is választottam őket, a többi hasonló szolgáltató közül. Nos igazából megmondom őszintén ez egy teszt számomra, hogy lássam, hogy a minőség, a térerő, és az elérhetőség valóban olyan lesz-e, mint amilyennek mondják.

Szóval ez egy rövid sorozat lesz, az elkövetkezendő egy hónap során. Addig is, ha Angliába készültök, költözés szempontjából, és szükségetek van egy olcsó mobil szolgáltatóra, és esetleg kipróbálnátok őket, akkor a linket mindenképpen a cikk allján hagyom.

Amennyiben tetszett ez a bejegyzés, akkor iratkozzatok fel. Amennyiben bármi kérdésetek lenne, akkor azt hagyjátok odalent kommentben, vagy Facebook-on, vagy Twitteren. És mint mindig. Köszönöm a figyelmet!

Árazás, elérhetőség, és szerződési feltételek az alábbi weboldalon.
http://uk.freedompop.com/uk?experience=organic.default


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.