Ismét utazunk

Sziasztok! A mai nap során ismét utazom, ismét interview-ra indulok, és ismét Londonba.

Úgy tűnik ez már egy olyan trend lesz nálam, ami még jó sokáig kísér majd el az életem során az Egyesült Királyságban.

*Bejegyzésünk folyamatosan frissül, nézz vissza gyakran, az újabb tartalmakért.

Na, de mi ez az egész?

Nos minden úgy kezdődött, hogy az irodából elküldtem még a jelentkezésemet egy álláshirdetésre, amivel egy kicsit még közelebb kerülhetek majd az álmomhoz. És repülhetek. Mindezek után egy email-el folytatódott a dolog.

“Dear Mark,

Congratulations!

We are pleased confirm that you application has been successful and we would like to invite you to attend an assessment for Cabin crew – mixed fleet.  Our Cabin Crew role is highly competitive and popular so well done for getting through to this stage. We really look forward to meeting you at your assessment.”

És most itt vagyok, a John Dobson street-en, várok a buszomra, hogy aztán az elkövetkezendő két órát egy helyben ülve töltsem. A többit pedig úgy is elmesélem majd. Tartsatok velem!

20:30, John Dobson Street, Newcastle upon Tyne

Mindenek előtt köszönettel tartozom társszerzőmnek, és legjobb barátomnak. Balogh Dánielnek a mai nap során nyújtott hatalmas segítségéért, ez a cikk nem jöhetett volna létre nélküle!

Most pedig már a buszon ülök. És szép lassan meginog bennem az a gondolat, hogy az iPhone-t használjam arra, hogy ezt a bejegyzést szerkesszem. De csodák csodájára (rutinos olvasók már tudjatják mi jön most) a megabus, most nem lőtt annyira mellé, mint általában szokott, mikor a helykihasználásról van szó. Kényelmesen ülök, és mivel a fűtés is maximumon megy, nagyon úgy érzem, hogy hamarosan elnyom majd az álom. És ez talán nem is lenne egy nagy hátrány. 😀

Ennek megfelelően mivel a következő két órában nem tudom mi fog történni, így inkább elköszönök. És amint megérkeztem Leeds-be, akkor jelentkezem.

21:45 Middlesbrough buszpályaudvar

Úgy tűnik a technikai problémát sikerült elhárítani. Így ez a frissítés mondhatni csak egy próba.

Ettől függetlenül szeretném elmondani, hogy ismét úton vagyunk. És sajnálatos módon szakad az eső (tudom, tudom Anglia), persze ez a buszon nem zavaró. De alig egy óra múlva mikor majd le kell szállni, az nem biztos, hogy kellemes lesz.

Ahogy az előbb is ígértem Leeds-ből (ha tudok) újra jelentkezem!

00:12 Leeds, Coach Station

Hát sok elhagyatott busz pályaudvart ugyan nem láttam, de Leeds eddig mindenképpen viszi a pálmát.

Reméltem, hogy mostanra már a buszon leszek majd, és bár nem sietek túlzottan. Ettől függetlenül nem túl jó érzés tétlenül ülni, és nézni a monitorokat, ahogy folyamatosan egyre nagyobb késést jeleznek a 240-és járatnak.

Remélhetőleg ezt azért sikerül nem sokára rövidre zárni, és hamarosan úton leszek ismét.

02:25 Nottingham Coach Station

Csak pillanatokra emlékszem az elmúlt közel két órából, és most is csak arra keltem fel, hogy a sofőr felráz, és próbálja kiszedni belőlem, hogy akkor pontosan hova is megyek?! Közben a fejhallgatóm még mindig szól, úgyhogy azt gyorsan ki is kapcsolom. És csendben próbálom folytatni az utat, és ezzel együtt az alvást is. Remélem sikerül! 🙂

05:00 Luton International Airport

Az évben először, és van egy olyan érzésem, hogy nem utoljára találom itt magamat. Kis híján magamhoz térek, és reménykedem, hogy Heathrow-n azért valamivel melegebb lesz, mint a buszon, mivel kis híján bele fagyok az ülésbe.

Ez persze lehet attól, hogy most ébredtem. Meg attól is, hogy tudat alatt már izgulok a későbbiek miatt.

Minden esetre az biztos, hogy eddig jól indul a reggel. Lutonról ugyanis rajtam kívül senki sem utazik tovább. Úgyhogy végre van egy kis nyugtom, és miután még egy “vallatáson” át esek a sofőr által. Hogy ki is vagyok? Hova repülök? Illetve, hogy kérek-e eg almát reggelire? 😀

Hát ez az ajánlat túl jól hangzott ahhoz, hogy visszautasítsam. 😀

Mostanra pedig már az M25-ön száguldunk Terminal 5 felé.

06:35 Heathrow Terminal 5

Végre itt vagyok!

Furcsa, és megmagyarázhatatlan érzés az, amit Heathrow kihoz belőlem. És megmondom őszintén nem csak most, hanem bármelyik alkalommal, amikor itt vagyok. Mint tudjátok túlságosan nem ugrálok Londonért, és bár ez a nézetem a legutóbbi alkalommal, amikor itt jártam változott valamilyen szinten, és egy kicsit a pozitív irányba tolódott el. Ettől függetlenül azt kell, hogy mondjam, hogy Heathrow, és az esetleges munkalehetőség ebben a környezetben, nagyon is szimpatikussá teszi számomra a helyet.

Mostanra már azért egy kis gyomorgörcs is kialakult, hiszen a jó ég tudja, hogy mire számíthatok, és vajon mi lesz az, ami miatt egy teljes munkanapot a British Airways főhadiszálláson töltök majd. Amint többet tudok, illetve amint van lehetőségem egy update erejére, akkor azt mindenképpen megteszem.

Addig is legyen szép napotok! És kérlek, drukkoljatok nekem!

11:00 Waterside Office, British Airways Headquarters

Hát az első két feladattal végeztünk is, és most már mindannyian a végső döntésre várunk, és bár nem szeretek türelmetlen lenni, de ami azt illeti most nagyon jól jönne, ha valaki, minél hamarabb eldöntené, vagy elmondaná, hogy mi is a helyzet. Mert lehet, hogy jóval előbb haza tudnék akkor jutni, mint holnap reggel 05:45

13:30 Piccadilly line, Hammersmith Station

Nos megszületett a végső döntés, és már amikor Thank You-val kezdték a mondatot, akkor tudtuk mindannyian, hogy mi is a helyzet. Jelenleg a Tube-n vagyok, és csak megyek céltalanul a többiek után, mivel az összes lehetséges buszomat lekéstem, amivel előbb értem volna haza. Köszönöm mindenkinek, hogy velem voltatok, és ha esetleg drukkoltatok nekem a mai nap folyamán. Maradjunk annyiban, hogy hat hónap múlva talán újra próbálkozom majd.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.