Na, vajon könnyű napom lesz?

Na jó, ez talán nem jött ki annyira jól magyarul, mint amennyire szerettem volna.

De lényeg a lényeg, hogy egy kis update-el jöjjek nektek, és beszámoljak az elkövetkezendő pár napomról.

Ebből már nyilván sejthetitek, hogy ismét utazom, és ami azt illeti mint tudjátok nekem ez a legtöbbször nem nagy probléma, kivéve amikor a National Express, vagy a megabus is benne van az egyenletben.

Nincs ez másképp persze most sem. És jelenleg az ok is nagyjából hasonló, a különbség annyi, hogy most nem a British Airways, hanem az easyJet Cabin Crew állás interview-jára indulok.

Nézzük tehát a terv azon részét, ami már biztos.

National Express az egész úton, és most egy kicsit hosszabb átszállási idővel Leeds-ben, mint a legutóbbi alkalommal. S mostanra már persze a buszon ülök, és alig 12 óra múlva meg is érkezem majd Luton repterére.

   

 

A sors iróniája talán az, hogy többször elmondtam magamnak, hogy oda többször nem szeretném betenni a lábamat, nem csak a reptérre, de igazából a városban sem. S ezzel együtt szinte látom magam előtt Murphy-t, ahogy a röhög a markában, és csak megjegyzi “Haver, nem csak, hogy vissza mész, oda is költözöl hamarosan”

Hát valamilyen szinten remélem, hogy ez majd bejön. Tartsatok ma is velem!

Cikkünk folyamatosan frissül. Nagyjából két óránként fogok tudni kirakni újabb tartalmat!

Mondjuk úgy, hogy eseménytelen utam volt Leeds-ig, és ahogy az órát most elnézem, ez az állapot még egy darabig hasonlóképpen alakul majd. Hiszen a következő busz, amit el kell érnem az csak helyi idő szerint 23:55-kor érkezik.

De igazából addig is legalább van időm arra, hogy kávézzak, és abból a pár csomag kekszből amit az útra hoztam, egy párat azért elfogyasszak… 😀

 

00:25 East Midlands International Airport

Hát, az az ötletem, hogy eljövök Leeds-ből az egyel korábbi busszal, mint amire hivatalosan jegyem volt az most East Midlands Airport környékén sem tűnik a legjobbnak. Fogalmazzunk úgy, hogy a National Express legalját sikerült kifogni ezzel a cserével, és bár igaz, hogy ezzel a lépéssel két órával hamarabb érek a reptérre.

De akárhogy is nézem, nem ért annyit ez a változás, hogy ne átkozzam legalább csütörtök reggel 05:45-ig majd saját magamat.

Na, de nézzük mi is történt az elmúlt pár órában. A gyalázatos minőségű szolgáltatáson felül most már joggal mondhatom azt, hogy nagyjából a táv felénél járunk. Mivel innentől kezdve még kb. három óra választ el Luton Airport-tól.

És lévén, hogy se konnektor, se USB aljzat nincsen, ennek megfelelően legközelebb már csak érkezés után jelentkezem. Addig is mindnyájatoknak utólag is jó éjszakát, és előre is jó reggelt!

03:00 Luton Airport

Hát igen, most már szinte biztos, hogy rossz döntés volt az amit hoztam. Félre értés ne essék, nem azt mondom ezzel, hogy nem jó végre egy olyan helyen ülni, ami nem mozog alattam. De ha jártatok már a reggeli órákban Luton repterén az indulási oldalon, akkor nagyjából tisztában vagytok vele, hogy milyen állapotok uralkodnak ott.

Próbáltam valami eldugott zugot találni, de hát ez lehetetlen, mondhatni ehhez előbb kellett volna felkelnem. Bár úgy érzem a tegnap reggel 7:00 elég korán volt… 😀

Minden esetre most már csak órák kérdése, és elkezdődik a nap azon része ami miatt itt vagyok. Kérlek, hogy drukkoljatok! Amint tudom jelentkezem!

17:00 Luton Airport Arrivals

Hát ez megint csak egy érdekes nap volt, 7-10 munkanap múlva várhatjuk a választ, most pedig már csak azt kéne kitalálnom, hogy mit csináljak az elkövetkezendő három órában. Igazából talán aludnom kéne, de ha őszinte akarok lenni azok után ami reggel volt itt, nem merném 2 másodpercnél többre lecsukni a szememet. Úgyhogy inkább vetek egy pillantást a térképre, és megnézem, hogy milyen is lesz a hazautam.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.