Kicsúsztál a határidőből, de szeretnél frissíteni? Megmutatjuk, hogyan töltheted le legálisan a Windows 10-et!

Sziasztok! Mint azt tudhatjátok 2016. július 29-én lejárt az az időszak, amikor a Windows 7, Windows 8, illetve Windows 8.1 felhasználók ingyenesen frissíthették a számítógépük operációs rendszerét a Microsoft legújabb, és egyben legutolsó kiadására a Windows 10-re.

Bár sokféle megoldás létezett már akkor is, amikor az első Windows 10 verziók megjelentek, arra, hogy az Operációs rendszert telepíthessük.

A mai trükk azonban teljes mértékben legális, és jogtiszta Windows 10 operációs rendszert telepít majd a számítógépünkre.

Mi is a lényeg tehát?

Nos mint azt a bevezetőben is megemlítettük, az ingyenes korszak az átlag felhasználók számára lezárult. Így most már csak $119-ért van lehetőség a Windows 10 Home, és $199-ért a Windows 10 Pro verziókhoz történő frissítésre.

Kivéve abban az esetben, ha az átlag felhasználó, a Microsoft operációs rendszerének kisegítő lehetőségeit használja. Mint képernyő billentyűzet, vagy akár csak a nagyító. Bár tudom a legtöbbetek nem fog semmi hasonlót igénybe venni.

Azonban a lehetőség gyakorlatilag még mindig bárki számára elérhető.

Itt is van, hogy hogyan.

Bármelyik Windows 7-et, Windows 8/8.1-et futtató készüléketekről keressétek fel, ezt a weboldalt, melyen keresztül letölthetitiek a Windows 10 legújabb verziójának telepítőjét. Kattintsatok az “Upgrade Now” gombra, futtassátok a telepítő fájlt, és gyakorlatilag készen is vagytok.

Nekem tökéletesen működik minden ezzel a megoldással, és nektek is fog, egészen addig, amíg a Microsoft el nem veszi a lehetőséget azoktól is az ingyenes frissítésre, akik valamilyen szintű rokkantsággal élnek.

Na, de várj egy kicsit Márk, azt hittem a Lenovo Miix 300-adon, meg a Lenovo Y580-adon Windows 10 fut már most is, nem? De igen, és, hogy miért írom azt, hogy nekem tökéletesen működik / működött minden ezzel a megoldással, az hamarosan kiderül. Ugyanis a holnapi nap folyamán térek vissza egy beszámolóval, melynek során, hasonlóan a BlackBerry-hez, most egy Windows eszközt nyúztam egy bizonyos ideig.

Addig is, ha tetszett ez a cikk nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél többen frissíthessenek Windows 10-re, amíg ez az “akció” tart. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor iratkozzatok fel vagy a WordPress rendszerén keresztül, vagy likeoljátok a Facebook oldalunkat. Köszönjük, hogy ma is velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.