Termékbemutató: TransferWise

Sziasztok! Mint azt a tegnapi a WizzAir közleményével kapcsolatos cikkünkben is megírtuk, a mai napra egy termékbemutatóval készültünk nektek.

Ugyan nem a klasszikus értelemben vett, és kézzelfogható dologról beszélünk jelen pillanatban, hanem egy szoftverről. Az elmúlt időszakban azonban mégis sokszor használtam őket.

És ezzel megérett az idő arra, hogy egy rövid cikket írjunk nektek arról, hogy mi is az a TransferWise.

A Skype-t gondolom senkinek senkinek sem kell bemutatnom?

Nos, akik anno a Skype-t elkészítették, ők hozták létre a TransferWise szolgáltatását is. Ugyanis elegük lett abból, hogy a bankok, és a különböző pénzintézetek nemzetközi átutalások esetén túlságosan is nagy költségeket róttak ki rájuk. Holott minden esetben lojális ügyfelei voltak azoknak a cégeknek, akikkel a pénzügyeiket intézték.

Innen jött hát az ötlet, hogy valamilyen úton módon csökkenteni tudják ezeket a felmerülő kiadásokat, létrehoztak egy saját alternatív “pénzintézetet” amely egy olcsóbb, és ezzel jobb megoldást biztosít mindenki számára.

Arról már nem is beszélve, maradva továbbra is a nemzetközi átutalásoknál, hogy az átváltási árfolyamot minden esetben a valós, és a lehető legfrissebb számokkal dolgoznak. És már ezzel is hatalmas előnyt kovácsolnak a bankokkal szemben.

Na, de lássuk, hogy is működik mindez?

És mi a legjobb az egészben?

Hogy a szolgáltatás Magyarországon, és magyar nyelven is elérhető, és nem korlátozott a nemzetközi utalásokra. Így akár a belföldi utalások költségein is nagyokat tudtok spórolni, hiszen a tranzakciókat online kártyás fizetésként regisztrálja a rendszer. És emlékeim szerint ezekre nem kell semmilyen tranzakciós illetéket fizetnetek.

Szeretnétek használni a TransferWise szolgáltatásait?

Remek, ehhez nem kell mást tennetek, mint az alábbi linket használva regisztrálni.

https://transferwise.com/u/87bbe

A legjobb az egészben pedig az, hogy a regisztrációhoz semmilyen financiális információt nem kell megadnotok, azokra csak akkor kell, hogy sor kerüljön majd, amikor az első utalásotokat intézitek!

Reméljük, hogy a mai nap során tudtunk segíteni, a jövőbeli költségeitek csökkentésében, és, hogy ezzel a cikkel hasznos információkat tudtunk adni mindazok számára, akik szeretnének tisztában lenni a pénzügyeikkel.

Ha tetszett ez a bejegyzésünk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, tudassuk együtt minél több emberrel, hogy mégis, hogyan tudunk játszani a bankokkal, és a különböző illetékekkel. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén. Illetve, ha bármi kérdésetek lenne az elérhetőségeinket úgy szintén lentebb találjátok.

Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.