Akciózik az Olympic Airlines

Sziasztok! A tegnapi Aegean Airlines leárazások után ez mondhatni várható volt, hogy az Olympic Air is bejelenti a saját kedvezményes jegyárait. A jó hír az egészben, hogy két légitársaság ajánlatait kombinálva nagyon is olcsón, repülhettek full service légitársaságokkal a legtöbb görög szigetre, illetve egyéb népszerű úticélokra.

Lássuk tehát, hogy mit is ajánl most nekünk a Star Alliance, és a Miles & Bonus csoport második görög tagja?!

Nem mást, mint 100.000 belföldi helyet, €19-tól. Az akcióban szereplő kiindulási repterek. Athén és Thessaloniki. A desztinációk pedig az Olympic Airlines hálózatán a fentebb említett repterekről elérhető belföldi úticélok legtöbbjére.

Az akció érvényes a 2016. október 5-ig megkötött foglalásokra, amennyiben az utazások dátuma 2016. október 1 és a 2017. március 25-e közötti időszakra esik.

Belföldi ajánlat feltételei:

A promóció a közvetlen belföldi járatokon érvényen Athénból induló, vagy ide érkező járatokon Ikaria-ra, Kithira-ra, Paros-ra, Karpathos-ra, Skiathos-ra, Zakynthos-ra, Leros-ra és Skyros-ra. Míg Thessalonikiből induló, vagy ide érkező járatokon Samos-ra, Chios-ra, Kalamata-ra, Corfu-ra, és Skyros-ra. Az akció a 2016. október 5-ig megkötött foglalásokra érvényes, amennyiben az utazás ideje 2016. október 1-je, és 2017. március 25-e közé esik, és amennyiben a járatok üzemeltető légitársasága az Olympic Airlines, vagy az Aegean Airlines. Az feltüntetett árak egy irányú utazásra értendőek, és minden illetéket, és adót tartalmaznak, azonban csak az olypmicair.com weboldalon keresztül történt foglalásra érvényesek. A legalacsonyabb elérhető ár a GoLight kategóriában Athénba €19 míg Athénból €41. A legalacsonyabb elérhető ár Thessalonikiből, viszonyattól függetlenül €19. Amennyiben a foglalás törlésére kerül sor, akkor a minden esetben a foglalási osztályra érvényes visszatérítési feltételek érvényesek. A foglalások módosítása engedélyezett – azonban a foglalási osztálytól függően költségekhez kötött. A betéti vagy hitelkártyás foglalásokért kártyahasználati díjat nem számolunk fel. Egy darab maximum 8kg-os kézipoggyász engedélyezett a GoLight foglalásokkal.

Nos a két akciót kombinálva ez már egy nagyon is versenyképes ajánlatnak számít a low-cost modellben működő társaságokkal szemben.

Reméljük, hogy ma is tudtunk segíteni az utazástervezésben, akár Görögországba, akár London, vagy Párizs reptereit elkerülve a tengerentúlra szeretnétek utazni. Amennyiben tetszett ez a cikk, illetve amennyiben hasznosnak találtátok kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk.

Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok valamelyikén. Hamarosan ismét jelentkezünk!

Addig is köszönjük, hogy ma is velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

olympic_airways_logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.