Szeretnétek €75-val olcsóbban utazást tervezni? A WizzTours akciója akkor nektek lett kitalálva!

Sziasztok! Épp aludni készültem már egy hosszú, és kimerítő nap után, amikor a laptopom jelezte, hogy a WizzTours ismét kiváló ajánlatokkal rendelkezik.

Mint az a címből is kiderül, €75 kedvezményt szeretnének biztosítani mindenkinek akik 2016. október 26 és 2016. október 28-a között foglalják le az utazási csomagjaikat.

Ezen csomagok természetesen magukba foglalják az adott desztinációra, illetve az onnan történő hazautazáshoz szükséges repülőjegyeket, illetve az ott eltölteni szándékozott időszakra a szállodai szobátokat is.

Ugye, ez elég jól hangzik? Lássuk, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kiélvezhessétek.

Nos meglepő módon szinte semmit. Az egyetlen dolgotok, hogy az alábbi gombra kattintva az új ablakban megnyitott weboldalon feliratkoztok a WizzTours hírleveleire. Majd az adott email címre megkapjátok a kedvezményt biztosító kódot.

wizztours

Ezt felhasználva a wizztours.com weboldalon keresztül. 2016. október 28-án 23:59 CET-ig tudjátok lefoglalni, és aktiválni a €75 kedvezményt. Mely természetesen csak ebben az időszakban megkötött új foglalásokra érvényes. Amennyiben már feliratkoztatok a hírlevélre, de mindenképpen szeretnétek felhasználni a kupont, és ezzel együtt a lehetőséget amit jelenleg a WizzTours biztosít, akkor egy másik email címmel iratkozzatok fel. Hiszen csak és kizárólag az újabb “tagokra” érvényes ez az ajánlat.

Reméljük, hogy ma is tudtunk segíteni az utazást tervezőknek, illetve mindazoknak, akik esetleg pont egy ilyen lehetőségre vártak mielőtt elkötelezték volna magukat egy-egy úticél iránt.

Amennyiben tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

 

wizztours-2

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.