Megújul az Aer Lingus törzsutas programja

Sziasztok! A mai nap során az Ír nemzeti légitáraság a tudomásunkra juttatta, hogy az elkövetkezendő hetek folyamán változásokat fog bevezetni azon utasok számára akik az utazásaikhoz a legtöbb esetben őket választják. És ezzel kiérdemelték a törzsutas jelzőt, és az ezzel a tagsággal járó előnyöket.

Míg eddig az Aer Lingus programja csak és kizárólag a légitársaság járatain biztosított előnyöket, illetve csak itt adott lehetőséget arra, hogy az utazók egyéb kedvezményekhez jussanak.

Egy biztos ami a programot érintő változásokat illeti, az mindenképpen jótékony hatással lesz minden Aer Lingus utas számára.

Innentől kezdve ugyanis az Aer Lingus, illetve az avios közösen dolgoznak majd azért, hogy az utasoknak minél több lehetőséget biztosítsanak arra, hogy az utazásukat kényelmesebbé, és kifizetődőbbé tegyék.

A részletek melyeket megismerhettünk a tájékozatóból gyakorlatilag hasonlók a OneWorld Alliance bármelyik légitársaságának Frequent Flyer Programme-jához. Ennek megfelelően az utazóközönséget 4 csoportba sorolják be az alapján, hogy mennyit utaznak, és ennek megfelelően mennyi mérföldet, pontosabban avios-t, és ezzel együtt Tier pontot gyűjtenek.

tier_bonus_graphic-grey

Az AerClub illetve az avios társulásának másik nagy előnye, hogy innentől kezdve már nem csak maga az Ír nemzeti légitársaság, hanem a British Airways Executive Club, az Iberia Plus, illetve az Avios üzemeltetők is elismerik, és ugyanazokhoz a jogokhoz, és kedvezményekhez, és lehetőségekhez juttatja az Aer Lingus utasait, mint mondjuk a már fentebb említett társaságok. És bár ezek a OneWorld Alliance tagjai, ettől függetlenül az Aer Lingus utasai a további OneWorld járatokon nem fogják tudni élvezni ugyanezeket a lehetőségeket.

ac_tiers-cards

Bár a megállapodás az avios-al mindenképpen egy olyan út lehet a szolgáltató számára, amivel jó eséllyel léphet be a már fent említett üzemeltetők közé.

A változások az elkövetkezendő hetek folyamán kerülnek majd implementálásra, és bár az AerClub indulása, és a Gold Circle (az Aer Lingus eddigi saját programja) lezárásának dátuma az Á.SZ.F. módosításai alapján 2016. November 29-e lesz.

Természetesen azonban amint ez biztossá válik, akkor mi is beszámolunk majd az indulásról.

Addig is köszönjük, hogy ma is velünk tartottatok! Reméljük, hogy élveztétek ezt a tartalmunkat is. Amennyiben igen, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen.

Ha nem szeretnétek lemaradni a további cikkeinkről sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Vagy kövessetek minket az alábbi közösségi media platformok mindegyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok! Hamarosan ismét jelentkezünk!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

1280px-aerlinguslogo-svg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.