Seychelle szigetek az Austrian Airlines-al

Sziasztok!
Az Aegean és az Olympic bejelentése után, most itt van még egy Star Alliance légitársaság, akik egy újabb desztinációt tettek elérhetővé.

Hófehér homokos tengerpart, türkizkék hullámok, és mesés környezet.

Nos, ez az álom vakáció, Bécsből közvetlenül elérhető lesz.

Ugyanis 2017. október 25-étől minden szerdán, helyi idő szerint 20:05-kor egy Boeing 767-300ER felszáll majd Schwechat-ról, hogy az Indiai-Óceán paradicsomi szigetére repítse el a kikapcsolódni vágyókat.

Míg a visszautazásról ugyanez a gép, minden csütörtökön, helyi idő szerint 10:10-kor indul Mahé-ról.

És ezzel egy újabb lehetőséget tár mindenki elé, hogy egy olyan részét is felfedezze a világnak, amire eddig nem adódott közvetlen, és kényelmes lehetősége. Bár a bejelentés nagy valószínűséggel sokakat arra késztetett, hogy már most lefoglalják a jegyeiket. Az Austrian foglalási rendszere alapján az egy főre oda-vissza viszonylatban történő utazás nagyjából a €850-€900 közötti átlagba tehető majd.

Mely jelenleg a legolcsóbb közvetlen lehetőségnek számít az adott útvonalon. És bár ilyen hosszú utak során lehetséges, hogy jobb ajánlatokat is találhattok, azonban ekkor már azzal is számolnotok kell, hogy egy, vagy több átszállást kell majd véghez vinnetek az utazásotok során.

És bár hiába hangzik jól mindaz amit az Austrian ír, mármint homokos tengerpart, tökéletes környezet, és egy Boeing 767-300ER fedélzetén eltöltött jó pár óra. Ettől függetlenül úgy érzem, az Egy város az én szememmel sorozatunk még nem érett meg arra, hogy meglátogassuk a Seychelle szigeteket.

Álmodni azonban mindig is szabad volt. Ezzel azonban elérkeztünk a bejegyzésünk végéhez. Reméljük, hogy ismét tudtunk némi érdekességgel szolgálni?!

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjünk. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! És bár úgy tűnik, hogy az utazási ajánlatok mostanában szinte szó szerint repkednek, melyekről természetesen értesítünk majd titeket. Azonban mindezektől függetlenül a holnapi nap során egy újabb sorozatunkkal jelentkezünk!

Reméljük, hogy akkor is velünk tartotok majd?! Addig is mégegyszer köszönjük a figyelmeteket! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

austrian_airlines_logo_2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.