Újabb útvonalak az Aegean Airlines, és az Olympic Airlines jóvoltából.

Sziasztok!
A két görög légitársaság a mai nap során bejelentette, hogy 5 újabb útvonal üzemeltetésébe kezdenek bele Thessaloniki városából.

A járatok az úgynevezett code-share megállapodás szerint működnek majd, melynek megfelelően mindkét vállalat a saját foglalási rendszerén keresztül értékesíthet jegyeket.

Míg a járatok üzemeltetése kifejezetten az Olympic Airlines feladata lesz.

Az 5 új desztináció pedig nem más, mint

 • Samos
 • Chios
 • Korfu
 • Kalamata
 • Skyros

Ezzel pedig a Thessaloniki-ből elérhető úticélok száma összesen 13-ra nőtt. Melyek között a fentebb említett ötöt, illetve az alábbiakat találjuk

 • Athén
 • Kréta (Heraklion)
 • Chania
 • Rodosz
 • Mykonos
 • Santorini
 • Mytilene
 • Paros

Az újabb útvonalakkal még némi bónuszt is kaptunk. Hiszen 100.000 ülőhelyet jelen pillanatban €19/fő/út* áron kínál mind az Aegean, mind az Olympic. Amennyiben a foglalásaitokat 2016. november 12-éig elkészítitek.

Mind a 13 úticél 2016. december 5 és a 2017. október 28-a közötti időszakban üzemel. És bár arról nem kaptunk tájékoztatást, hogy ezen időszak lezárta után a következő évben vajon ismét megnyitják-e a nagyközönség számára a járatokra történő foglalási lehetőségeket. Minden valószínűség szerint a rákövetkező években is elérhetőek lesznek majd a fentebb említett úticélok.

* A €19-s árajánlat az újonnan elkészített egy irányú, a 2016. november 12-ig elkészített foglalásokra értendő, amennyiben az utazási időszak 2016. december 5-e, és 2017. október 28-a közé esik, és csak és kizárólag az Olympic Airlines által üzemeltetett belföldi járatokra érvényes. A fent említett ár magában foglalja a viteldíjat, a reptéri illetékeket, és adókat, függetlenül attól, hogy a foglalások az olympicair.com vagy az aegeanair.com weboldalon keresztül készültek. A €19-s induló költség a GoLight kategóriára értendő, mely az utazót maximum egy darab, és legfeljebb 8kg súlyú kézipoggyász fedélzetre vitelére jogosítja fel. A jegymódosítás engedélyezett – és függően a foglalási kategóriától egyéb költségekkel járhat. A foglalás a felhasználó által történt törlése esetén a mindenkor érvényes visszatérítési szabályzat alapján kerül kompenzálásra. Sem az Aegean,- sem az Olympic Airlines, a betéti,- vagy hitelkártyával készült foglalásokért egyéb díjakat nem számol fel. További részletekért és feltételekért keressétek fel a olympicair.com, vagy az aegeanair.com weboldalakat.

És ezzel ismét elérkeztünk egy bejegyzésünk végéhez. Reméljük, hogy ismét a segítségetekre lehettünk, ami a téli kiruccanásotokat, vagy akár már a jövő nyári utazásotokat illeti?!

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal kapcsolatban, akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között. Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen.

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

olympic_airways_logo1280px-aegean_airlines_logo-svg

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.