Kombinált Aegean Airlines és Olympic Air ajánlatok, akár 40% kedvezménnyel a nemzetközi járatokon!

A WizzAir mai és tegnapi bejelentései után, most itt van még egy nagyon jó ajánlat, ezúttal a Görög légitársaságok jóvoltából.

Mely függően az utazási időszaktól egyre nagyobb és nagyobb kedvezményekhez juttatja a kikapcsolódásra vágyókat, vagy éppenséggel az üzleti utasokat.

És, mint azt a címben is említettük, akár 40% kedvezményt is kaphattok a jegyárakból. Mint ezt az alábbi kép is jól mutatja!

unnamed-1

És akkor lássuk a részleteket.

A fentebbi ajánlat minden görögországi reptérről érvényes az összes elérhető nemzetközi desztinációra az Aegean Air útvonalhálózatán, illetve az Olympic Air által biztosított belföldi csatlakozó járatokon.

Itt jegyeznénk meg, hogy az Aegean és az Olympic között code-share szerződés van érvényben, ennek megfelelően, ha a foglalásaitokat csak és kizárólag az egyik légitársaság weblapján intézitek el, akkor kérlek vegyétek figyelembe, hogy a nemzetközi üzemeltető minden esetben az Aegean Air, míg a belföldi üzemeltető a legtöbb esetben az Olympic Air lesz.

A kedvezmények, illetve azok mértéke az utazási időszaktól függően változik. Amennyiben 2017. január 10. és 2017. január 31-e között utaztok, akkor 20%, ha 2017. február 1. és 2017. április 7-e között, akkor 30%, illetve abban az esetben, ha 2017. április 24. és 2017. június 22 közé tervezitek ezeket az utazásokat, akkor 40% kedvezményben részesülhettek. A normál viteldíjakból.

Az ajánlat csak és kizárólag a közvetlen nemzetközi járatokra érvényes. Athénból indulva, vagy ide érkezve ezek Bécs, Brüsszel, Prága, Párizs, Budapest, Róma, Milánó, Nápoly, Amszterdam, Lisszabon, Manchester, Varsó. Illetve Thessalonikiből indulva, vagy ide érkezve ezek Düsseldorf, Frankfurt, München, Stuttgart és Moszkva. Az ajánlat keretében a belföldi csatlakozó járatokra is érvényes a fentebbi kedvezmény. Amennyiben a foglalásokat 2016. november 20-án 23:59-ig elkészítitek. És azok 2017. január 10. és 2017. június 22-e közé eső időszakban kerülnek majd felhasználásra. A 2017. április 8 és 2017. április 23-a közötti időszak nem képezi az akció részét. A 20%, 30%, és 40% kedvezmény csak és kizárólag a viteldíjra, és az üzemanyagfelárra értendő. És a foglalási weboldalon már a csökkentett árakat láthatjátok majd. A kedvezmény a reptéri illetékekre, és adókra nem érvényes. Kártyakezelési díjat sem az Aegean, sem az Olympic nem számít fel, amennyiben a foglalásokat az aegeanair.com, vagy az olympicair.com weboldalakon keresztül intézitek.

A tájékoztatás nem teljeskörű. További részletekért keressétek fel az aegeanair.com, vagy az olympicair.com weboldalakat.

És ezzel ismét elérkeztünk egy bejegyzésünk végéhez. Reméljük, hogy ismét a segítségetekre lehettünk, ami a téli kiruccanásotokat, vagy akár már a jövő nyári utazásotokat illeti?!

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal kapcsolatban, akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között. Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen.

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

olympic_airways_logo1280px-aegean_airlines_logo-svg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.