A Hét Appja Bővebben: Hulu – iOS

Sziasztok!

A mai jól sikerült kezdés után, akkor folytassuk is a napot a hét appjával, legalábbis annak az iOS változatával. Mint azt már a Heti hírösszefoglalónkban is említettük, a Hulu annak köszönhetően nyerte el tőlünk ezt a címet, hogy jelenleg 30 napon át tartó ingyenes próbaidőszakot biztosít mindenkinek aki újonnan regisztrál.

Azonban, ahogy azt akkor is, és most is meg kell, hogy említsük, a Hulu használatához, illetve a kedvezmény kiélvezéséhez mindenképpen szükségetek lesz egy VPN appra is, mivel a Hulu szolgáltatásai egyelőre csak és kizárólag az Egyesült Államok területén érhetőek el.

Ne csüggedjetek azonban, hiszen a VPN-re is van egy tökéletes receptünk, de egy szó mint száz. Kezdjük is el.

Amazon Prime, Netflix, Tv.com, BBC iPlayer, iTunes, és még hosszasan lehetne sorolni azoknak a streaming szolgáltatóknak, vagy szolgáltatásoknak a nevét, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy akár TV előfizetés nélkül is élvezhessük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket, stb.

Nos ez nem volt másképp a Hulu esetében sem, a cég … kezdte meg a működését, és azóta egy elismert szolgáltatóvá nőtte ki magát. Az ismerettségnek, és a sikereknek köszönhetően elindították a Hulu Plus szolgáltatást is, mely nem mondom, tartogaott magában előnyöket a sztenderd csomaggal szemben. Persze azóta a Hulu Plus szolgáltatás már egy teljes mértékben különálló, és elérhető történet. Azóta pedig a Hulu Standard előfizetőknek nem ad túl sok választást a streaming vállalalat.

1

És ez leginkább arra emlékeztet, mikor az Amazon Prime előfizetésemen gondolkoztam, hogy vajon melyiket lenne érdemes aktiválni? Az £5.99-est, amivel nézhetem az ott lévő sorozatokat, és filmeket, vagy a £7.99-est, amivel mindezek mellé, még korlátlan, és ingyenes másnapi házhozszállítást kapok azokra a termékekre, amiknél ez lehetséges (szóval nagyjából az amazon.co.uk kínálatának 90%-ára) vagy az £79.00-ra, ami alig ad némi előnyt a £7.99-es csomaggal szemben, azonban az egyszeri éves (szemben a visszatérő havi) számlázás miatt végül a £7.99-nél maradtam.

És a Hulu Plus esetében is körübelül erre a döntésre jutnék, igaz, hogy itt csak két csomagból választhatok, és mindkettő nagyon is kedvező áron van, mégis bőven megelégednék a basic-el, hiszen mi szükségem van a Plus által nyújtott extrákra? Ahhoz, hogy mindaz megérje, körülbelül ugyanannyi időt kéne ott töltenem a Hulu előtt, mint amennyit most ezen bejegyzések elkészítésére fordítok. A két lehetőség közül pedig inkább ez utóbbit választanám.

Na, de akkor lássuk az appot. Már amennyit le lehet írni egy online videólejátszóról! És kezdjük talán a kínálattal.

2

Nos ilyen téren nem akad probléma, hiszen hasonlóan a többi streaming társasággal a Hulu is kifejezetten jó, és nagyon nagy kínálatot tudhat magáénak, és a Netflix-el szemben biztosan nagy előnye, hogy azokat a TV sorozatokat is el tudjátok érni a szolgáltatás használatával, amiknek a legfrisebb epizódjáról esetleg lemaradtatok.

Ezen felül még olyan exklúzív sorozatokat is elérhettek a Hulu-n keresztül, amiket a többi szolgáltató, esetlegesen nem tart a kínálatában, mint például a Csillagkapu, vagy a Star Trek filmek összessége.

Ezen felül pedig már nem nagyon tudunk mit mondani, hiszen alapvetően valóban egy online videólejátszóról beszélünk, mely funkcionalitásában semmiben sem tér el a többi hasonló apptól.

Ha szeretnétek aktiválni a 30 napos ingyenes próbaverziót, akkor azt az alábbi linkre kattintva tudjátok megtenni az app letöltésével.

app-store-icon_2x

És mint azt már említettük szükségetek lesz egy VPN szolgáltatóra is, hogy a szerverek számára az USA-ban jelenjetek meg, ehhez pedig a TunnelBear VPN-t tudjuk ajánlani.

Ezzel pedig a Hét Appja bővebben iOs verziójával végeztünk is. Reméljük, hogy tetszett ez a bejegyzésünk?! Amennyiben igen, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Hamarosan jelentkezünk a hét Android appjának bővebb betekintésével! Addig is köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.