Bizonytalan hírek a Flybe részéről.

Most, hogy a Ryanair akcióival végeztünk, lássuk, hogy mi más kommunikációt kaptunk még a mai nap folyamán.

Ahogy azt a cím is mutatta, igazából semmi konkrétat, ami már csak azért is furcsa, mert általában nem a Flybe, vagy éppenséggel az angol low-cost légitársaságok azok akik túl sokáig / túl sokat titkolóznának.

Na, de akkor kezdjünk is bele

flybe-bejelentes-spoiler

Mivel jelenleg csak találgatni tudunk, hogy mit terveznek bejelenteni így jöjjenek a legjobb tippjeink.

 1. A Flybe is csatlakozik a OneWorld Alliance-hoz, és ezzel a lépéssel végképp beírja a nevét a nagy könyvekbe, lévén, hogy ez lenne az első példa arra, hogy a OneWorld egy low-cost légitársaságot vesz fel a sorai közé. És ez több szempontból is lehetséges
  1. A Flybe alapból az Avios törzsutasklub tagja
  2. A légitársaság rendelkezik code-share járatokkal minden British Airways, néhány American Airlines, és a legtöbb Iberia járatra
 2. Teljes mértékben átalakítják a légitársaság működési modelljét, és a „fapados” vonalról a full service felé határolódnak el. Mely bár vitatható döntés lenne a részükről, bár lehet, hogy sokkal több utast tudnának magukhoz vonzani ezzel a lépéssel. Azonban ez kétséges, már csak azért is, mert:
  1. Egy alapvetően low-cost modellben üzemelő cég, mely ilyen kevés úticéllal rendelkezik nem feltétlenül tudna hosszútávon fennmaradni, amennyiben nem bővít sürgősen az útvonalhálózatán
  2. Hatalmas költségekkel járna az, hogy átalakítsák minden gépüket, és nagyobb lábteret, valamint üléseket helyezzenek el azokon. Nem is beszélve a személyzet átképzéséről, stb. Stb.
 3. Új útvonalakat jelentenek be, ebben az esetben azonban nem egy-kettő, hanem inkább a tíz-tizenöt új desztinációs tartományban kell gondolkodnunk. Hiszen másképp nem sok értelme lett volna egy külön e-mailt kreálni csak azért, hogy utána minden ügyfelük hoppon maradjon.
  1. Az útvonalak bővítése egy lehetséges, és könnyen megvalósulónak látszó cél lehet. Bár olyan értelemben kétséges, hogy ez lenne a levél háttértartalma, hogy az elmúlt másfél év során a légitársaság inkább lezárt, mintsem új útvonalakat nyitott volna.
  2. Nem is beszélve arról, hogy a flottájuk nem bővült, és már a mostani géppark is egy relatíve szoros menetrendben dolgozik, ennek megfelelően a nagyobb útvonalhálózat kiépítése nehézkes lenne ugyanennyi géppel
 4. Megújuló / kibővített géppark. Mely esetben a 3/1,2 pontunk érvényét veszti, illetve ide sem kell már nagyon magyarázatot adnunk.

És a találgatások még hosszasan folytatódhatnának, de ami azt illeti sokra nem mennénk ezekkel. Egy biztos, amint a légitársaság leközli az információkat, arról azonnal értesítünk benneteket is.

Addig is köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok. Hamarosan jelentkezünk a Movienight következő részével, illetve ez a hét olyan szempontból jót fog tenni a sorozatnak, hogy nem csak a mai, hanem a holnapi nap során is egy újabb résszel jövünk.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek, hogy nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

23

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.