Szerkesztőt keresünk!

Sziasztok!
A mai nap során egy felhívással jelentkezünk! Na jó, na jó, ez így nem igaz, hiszen a születésnapi cikkünkbe beágyazott videó, már adhatott némi információt arról, hogy mire is készülünk. Ezért is született meg ez a bejegyzés.

Újabb tartalmakhoz, illetve fordítási feladatokhoz keresünk egy, kettő, három, de talán felesleges is számolni néhány szerkesztőt!

Bár tudom ez így elég csekély információ mindarról ami rád várna majd.

Hadd kérdezzek azonban egy pár dolgot?!

Kreatív a gondolkodásmódod? Szeretnél valamilyen szinten hozzájárulni egy weblap sikeréhez? Szeretnél saját tartalmakat létrehozni, és már meglévőekkel segédkezni? Szeretnéd, hogy mindezt egy relatíve nagy olvasóközönség lássa?

Nos, ha videóban látott, és itt olvasott kérdéseink közül mindegyikre igennel válaszoltál, akkor had tegyek fel még egyet.

Milyen idegen nyelveket beszélsz?

Remélem, hogy erre a kérdésre is választ tudtál adni, persze, ha nem az sem baj. Hiszen még mindig itt vagy, és ezt a cikket olvasod. Tehát valószínűleg érdekelne egy ilyen lehetőség, nemde?

Nos, amennyiben igen, akkor nem kell mást tenned, mint az alább beágyazott kérdőívet kitölteni. Ami nem többet, mint 10 percet fog elvenni az életedből. A kérdőív kitöltésének határideje 2017. január 31. 23:59 CET

Illetve most, hogy ezzel végeztél, még arra kérnénk, hogy küldd el nekünk a következő adatokat az mndsblog@gmail.com email címre.

Név:
Illetve egy rövid leírás arról, hogy miért szeretnél csatlakozni

avagy

Egy körülbelül 400-500 szavas cikk egy általad választott témában, melyek közül a legjobbakat az olvasóink küldték rovatunkban megjelenítünk.

Köszönjük, hogy ma is velünk tartottál. Ha téged nem, de ismerőseidet, vagy barátaidat érdekelné ez a lehetőség, akkor ne habozz egy like-t, vagy egy megosztást nyomni a cikkünkre. Amennyiben pedig nem szeretnél lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor iratkozz fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövess minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Mint azt a kérdőívből is sejthetitek, mindenkit telefonon értesítünk majd, az általuk választott időpontokban. A jelentkezések számától függően január közepétől folyamatosan, legkésőbb pedig 2017. február 2-án. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, akkor kérlek írjátok meg az email-ben az alkalmas alternatívát.

Sok sikert! És köszönjük, hogy ma is velünk tartottál!

Szerkesztőt keresünk!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.