Akár 40% kedvezmény az Aegean nemzetközi járatain!

Úgy tűnik, hogy nem lőttünk mellé, amikor azt mondtuk, hogy a karácsony közeledtével ismét akciókra számíthatunk a légitársaságoktól!

Ennek megfelelően az Aegean Airlines jelentette be a mai nap során, hogy 40% kedvezményt biztosítanak az utasaik számára.

Na, de akkor lássuk a részleteket!

A fentebbi ajánlat minden görögországi reptérről érvényes az összes elérhető nemzetközi desztinációra az Aegean Air útvonalhálózatán, illetve az Olympic Air által biztosított belföldi csatlakozó járatokon.

Itt jegyeznénk meg, hogy az Aegean és az Olympic között code-share szerződés van érvényben, ennek megfelelően, ha a foglalásaitokat csak és kizárólag az egyik légitársaság weblapján intézitek el, akkor kérlek vegyétek figyelembe, hogy a nemzetközi üzemeltető minden esetben az Aegean Air, míg a belföldi üzemeltető a legtöbb esetben az Olympic Air lesz.

Az ajánlat csak és kizárólag az Athénból, Thessaloniki-ből, Heraklion-ról (Kréta), Rodosz-ról, és Kalamatáról induló, vagy ide érkező közvetlen nemzetközi járatokra érvényes, mint egy irányú, mind oda-vissza történő utazási viszonlyaton. A kedvezmény felhasználására 2016. december 12-én 23:59 CET-ig van időtök. Azonban az utazásotok időszakának 2017. január 10-e, és 2017. április 4-e. Valamint 2017. április 24-e, és 2017. június 22-e közé kell esnie. 15%-al olcsóbban utazhattok, amennyiben az utazásotok 2017. január 10 és január 31 közé esik. 30%-al olcsóbban utazhattok, amennyiben a tervezett utazás 2017. február 1-je, és 2017. április 4-e között történik. Illetve 40% kedvezményben részesülhettek, abban az esetben, ha az utazásotokat 2017. április 24 és 2017. június 22-e között tervezitek. A 15%, 30%, illetve 40% kedvezmény az összes közvetlen járat viteldíjából, és üzemanyagfelárából értendő. A foglalási rendszerben található árak, már a fentebb említett kedvezmény igénybevételével számított díjakat tartalmazzák. A kedvezmény a repülőtéri illetékekre, és adókra nem vonatkozik. A betéti,- és hitelkártyákkal végzett tranzakciókra, amennyiben azokat az aegeanair.com weboldalon készítitek a légitársaság extra költséget nem számol fel.

A tájékoztatás nem teljeskörű. További részletekért, és a foglalásokért keressétek fel az aegeanair.com weboldalt.

És ezzel ismét elérkeztünk egy bejegyzésünk végéhez. Reméljük, hogy ismét a segítségetekre lehettünk, ami a késő téli kiruccanásotokat, vagy akár már a jövő nyári utazásotokat illeti?!

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal kapcsolatban, akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között. Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen.

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

1280px-aegean_airlines_logo-svg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.