33% kedvezmény az Olympic Airlines áraiból a 11 éven aluli utasoknak!

Ezen felül pedig az újszülöttek, akik a második életévüket még nem töltötték be, ők pedig ingyen utaznak!

A WizzAir után most az Olympic Airlines is bejelentette az akcióit. És lévén, hogy full service légitársaságról beszélünk, ennek megfelelően ez az ajánlat nem csak 24 órán keresztül lesz elérhető.

Na, de akkor lássuk a további részleteket!

Az ajánlat az újszülött (0 és 2 éves korosztály) valamint a gyermek (2-től 11 éves korosztály) viteld\jaira vonatkozik. Azokon a közvetlen járatokon melyek Görögországbon belüli forgalomban, vagy Görögországból induló, és ide érkező nemzetközi forgalomban közlekednek. A promóció a 2016. december 19-ig megkötött új foglalásokra vonatkozik, amennyiben az utazás időszaka 2017. január 10-e, és 2017. április 24-e közé esik.

A jegyek, illetve az fentebb említett kedvezmények mind az Olympic Airlines, mind az Aegean Airlines útvonalhálózatán elérhetőek, és vényesek. A viteldíj egy útra történő utazásra értendő, és már magában foglalja a repülőtéri illetékeket, és adókat.Az aegeanair.com, illetve az olympicair.com weboldalon keresztül vásárolják meg, akkor 100% kedvezmény jár az újszülött jegyekre, és 33% kedvezmény jár a gyermek jegyekre.

Betéti illetve hitelkártyás fizetés esetén sem az Olympic Airlines, sem az Aegean Airlines extra költséget nem számol fel. Az újszülött jegyárak csak abban az esetben érvényesek, amennyiben a második életévét be nem töltött gyermek a szülő karjában, ölében, de minden esetben vele egy ülésen utazik a repülőút/repülőutak teljes időtartama alatt. Amennyiben ez nem kivitelezhető, akkor az újszülöttnek részére gyermek jegy váltása kötelező.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért, és feltételekért látogassátok meg az aegeanair.com, illetve az olympicair.com  weboldalakat

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár az Aegean-t, akár az Olympic Airlines-t, vagy bármely más Star Alliance légitársaságot, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

olympic_airways_logo

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.