A Hét Appja Bővebben (Android): SoloLearn PHP

A SoloLearn egy programozáshoz tartozó applikáció, ami segít az adott programnyelv alapjainak, érdekes részeinek elsajátításában, illetve segítséget nyújthat az elinduláshoz.

A cég 2014-ben alapult meg, azzal a mottóval, hogy “Haladó programozás bármikor, bárhol ingyen”. Maguk az alkalmazások ingyenesek és a tanulást, gyakorlást és a “játékot” szolgálják.

A jelenleg kiszemelt “kurzus” a Learn PHP, ami nélkül ma már egy normális weboldal szinte elképzelhetetlen. Maga a PHP egy szerveroldali programozást tesz lehetővé, aminek a segítségével a felhasználó gépén csak a lefordított és lefutott kód jelenik meg.

Ezen a nyolc fő részen keresztül jutunk el az alapok elsajátításához, amivel azért már eléggé kezdetleges dolgokat, de szépeket létre tudunk hozni az eddigi ismereteinkkel párosítva.

A szokásos almodulos felosztást láthatjuk, de ez már megszokott. A hashek világába is betekintést kapunk, illetve a ciklusok és a tömbkezelést is átvesszük ami később már nagyon nagy segítségünkre lesz.

Megmutatja nekünk, hogy hogy kérünk adatokat be egy formból, milyen metódusokat ahsználthatunk és azoknak mik az előnyei/hátrányai. Végezetük a fájlműveletekkel zárjuk le a kurzust. És a jól megérdemelt oklevelünk sem maradhat el.

Screenshot_2016-12-13-22-27-51.png

Aki a weblapfejlesztések világában szeretne elveszni, mint jómagam nekik ajánlom nagyon erősen ezen app sokszori végigvitelét, és a Shotcutokat is, mivel ott 3 életed van és 10 kérdés, segítség nélkül. Ha azokat meg tudod csinálni akkor tényleg érted, hogy miről szólt ez az applikáció.

google-play-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Samu György

Facebook: https://www.facebook.com/samuka942
Twitter: https://www.twitter.com/samugyrgy1
Instagram: https://www.instagram.com/samu942
Email: samu942@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.