Termékbemutató: Cornerstone (Első rész)

Sziasztok! Bár a filmekkel kapcsolatosan sem vártam volna azt, hogy néha-néha sikerült majd szponzorált tartalmat megjelenítenem. Most azonban kaptunk egy másik felhívást is, ez esetben pedig nem mástól mint a Cornerstone-tól.

Mi is az a Cornerstone? Nos a cég kifejezetten elérhető árú, és kiváló minőségű termékeket gyárt, kifejezetten férfiak számára, ezzel is megkönnyítve az életünket amikor a borotválkozásra kerül sor.

Ezt a sorozatot (hasonlóan az idei év másik ilyen összehasonlító tesztjéhez, a FreedomPop-hoz) ezúttal is négy részben publikáljuk majd.

Azonban nem is halogatnám tovább az időt, lássuk, hogy mit is kapunk a pénzünkért, illetve, mennyi is az annyi?

Alapvetően a Cornerstone borotvákat nem tudjátok semmilyen kis,- vagy nagykereskedelmi üzletben megvásárolni. Hasonlóan a legtöbb startup vállalathoz hasonlóan. Ők is haladnak a korral, és csak és kizárólag online hirdetik magukat, illetve a rendelés is csak így lehetséges!

Hogy mi, Márk ezt most komolyan gondolod? Online rendeljek magamnak borotvát?

Igen, komolyan gondolom, hiszen akármilyen szinten is furcsán hangzik mindez, hiddjétek el, hogy teljes mértékben megéri. Nézzük akkor a regisztrációs, valamint a rendelési folyamatot. Bár nem hinném, hogy ez bárkinek is újdonság lesz majd?!

1

Mint azt a kép is jól mutatja, alapvetően nem túl bonyoult mindaz, amit a kitalálok elkészítettek. Hiszen mindösszesen annyit kell tennetek, hogy a regisztráció után. Mely a népszerű közösségi média platformok használatával is természetesen lehetséges. Igaz a regisztráció nem tart tovább mint 30 másodperc amennyiben az email címeteket használjátok. Mindezekután kiválasztjátok, hogy szeretnétek-e gravírozást a borotvanyeletekbe. Valamint válaszoltok néhány kérdésre a mostani borotválkozási szokásaitokkal kapcsolatban. És ez alapján küldi majd ki a cég azokat a csomagokat, amikkel karban tudjátok majd tartani az arcbőrötöket, és szőrzeteteket.

6

A borotválkozási szokásoknak megfelelően számolják ki, hogy milyen gyakran küldjék ki a csomagot

Azonban nem csak egy egyszerű nyélről, egy pengéről és némi borotvahabról van szó, ami a csomagot illeti. Bár igaz, ha csak ennyit szeretnétek rendelni magatoknak, mert úgy érzitek az bőven elég, akkor erre is van lehetőség. Hiszen az alábbi képeken látható termékeket nem kell megrendelnetek. Mindössze opcionális extrákról beszélünk.

És akkor térjünk rá az első csomagra amit tőlük kaptam.

Egyelőre csak a kezdő készletek kaptam meg, hogy, ha mást nem el tudjak kezdeni  dolgozni ezen a sorozaton. Ez pedig mint az alábbi képen is jól látszik. Magát a borotvát, egy 75 ml-es borotválkozó gélt, valamint némi tájékoztató anyagot tartalmazott. Nem csak magáról a vállaltról, és az általuk elérhető termékekről, és szolgáltatásokról. Hanem egy mondhatni borotválkozás kezdőknek kézikönyvvel együtt érkezett.

img_1979

És, ha már megemlítettem a gravírozott borotva nyelet. Azt kell mondanom, hogy ilyen téren is jó munkát végeztek a vállalat emberei.

img_1981

Azt mondjuk nem értem, hogy miért csak három karaktert engedélyeznek, amikor bőven lenne hely akár 5-10 számára is. Ettől függetlenül tökéletesen meg vagyok elégedve azzal ami akkor fogadott, amikor kinyitottam a dobozt. És amikor megláttam a személyre szabott borotvámat. (Na igen, ilyeneknek is lehet örülni… )

img_1983

Ott volt még a borotválkozáshoz használatos gél is, amivel kapcsolatban voltak fenntartásaim.

Főleg akkor, amikor megláttam, hogy gyömbér és eukaliptusz kivonat van benne, és bár tudtommal egyikre se vagyok allergiás, és igazából nem is ez volt a legnagyobb aggodalmam. Inkább attól tartottam, hogy a már jól bevált és megszokott habnál rosszabbul fog teljesíteni, és minden egyes borotválkozás innentől kezdve inkább egy horrorfilm nyitójelenetére emlékeztet majd.

Szerencsére ilyen téren csalódnom kellett, és bár azzal az érzéssel továbbra sem tudok mit kezdeni borotválkozás után, hogy szinte szó szerint “leég a pofámról a bőr” köszönhetően a már fentebb említett két összetevőnek. Ettől függetlenül megérte kipróbálnom mindezt.

Mint már említettem a csomag tartalmazott még némi tájékoztató anyagot is.

Ez igazából nem más, mint a nyomtatott verziója annak az információnak ami a weblapon is elérhető. Ugyanúgy bemutatja a cég többi arcápolási termékét. Igaz, még külön említést tesz arról is, hogy amennyiben utazás előtt állunk, akkor a kisebb kiszerelést is kérhetünk a csomagban.

És akkor térjünk rá a legfontosabbra, az anyagiakra.

Nos amennyiben csak az alap csomagot kéritek, mely tartalmazza majd a borotvát, a borotvazselét, valamint 6 darab pengét (szóval Ti még jobban is jártok, mint én a teszt pakkal), akkor összesen £20-t kell majd fizetnetek.

Függően a borotválkozási szokásaitoktól, és ennek megfelelően a beállításaitoktól, ugyanezt a csomagot, 6, 12, és 18 hetente küldi majd ki nektek a cég.mely minden esetben ismét £20 költséggel jár. Amennyiben hozzá adjátok a bőrradírt, illetve a borotválkozás utáni balzsamot, akkor az ár £30-ra ugrik. Úgyszintén a már fent említett időintervallumokban.

Felmerülhet bennetek nyilván a kérdés, hogy mi van akkor, ha esetlegesen nem lenne szükségetek a 6 hetenként történő szállításra, de a 12-t soknak érzitek. Ekkor sincs semmi probléma. A felhasználói fiókotokon keresztül bármiko kikérhetitek, vagy éppenséggel módosíthatjátok a “menetrendet”

Ha ez már most jól hangzik, akkor az alábbi linken keresztül regisztrálva tudtok Ti is csatlakozni a Cornerstone használók táborához.

https://www.cornerstone.co.uk/7mar4821

És a legjobb az egészben, hogy ellentétben a FreedomPop szolgáltatásaival, a Cornerstone a Magyarországra történő postázást, és a folyamatos szállítási szolgáltatást díjemntesen vállalja. Úgyhogy ez a cikk minden követőnk számára hasznos lehet.

Mint azt már fentebb említettük ez a sorozatunk 4 héten keresztül tart majd, és minden kedden 13:00 CET-kor jelentkezünk majd vele.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.