A tökéletes karácsonyi ajándék az Austrian Airlines jóvoltából!

#FlyMeTo

Ez mindenképpen hozzátartozik az Austrian Airlines karácsonyi kampányához, mely mutat némi hasonlóságot a tegnapi WizzAir bejelentéssel, de lévén, hogy full-service légitársaságról beszélünk, így természetesen akadnak különbségek is.

Lássuk a részleteket!

austrian-dec-20

Nos a WizzAir-el ellentétben az Austrian-nek nem a flexibilitás, hanem a spórolás áll az ajándékok középpontjában. És ennek megfelelően különböző árú kuponokat tudtok vásárolni a szeretteiteknek, melyek €49-tól €999-ig terjedő skálán mozognak.

Itt jön azonban a csavar a történetben, hiszen függően attól, hogy melyik kupont választjátok, annak megfelelően változnak az útvonalak is melyeken ezek felhasználhatóak.

A legjobb azonban az egészben, hogy nem feltétlenül muszáj egy embernek fizetnie az adott kuponért, a weblap lehetőséget biztosít arra is, hogy több barát, vagy családtag szálljon be ebbe az “akcióba”, és ennek megfelelően osszák meg a költségeket. A további részletekért kattintsatok az alábbi linkre.

https://flymeto.austrian.com/en/flightvoucher-christmas.html?rrid=407382983&rmid=10967171&ns_campaign=NL_MA_Sonder_rrid407382983_rmid10967171_sondernews_2016_kw51_HUN_en

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár a Austrian Airlines-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

austrian_airlines_logo_2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.