30% kedvezmény a WizzAir teljes útvonalhálózatán

Nos az év végi tartalmak is szép lassan elkezdenek megjelenni a szerkesztőség email fiókjában, úgyhogy természetesen mi is szép lassan elkezdünk felkészülni az újabb rohamra!

Jó szokásukhoz híven a WizzAir továbbra is az elsők között jelentette be az ezt az esztendőt lezáró akcióit. Melyek a már megszokott 20% helyett 30% kedvezményt biztosítanak azoknak, akik a low-cost légitársaságot választanák az utazásaikhoz.

Lássuk a részleteket!

dec-27

A kedvezmény a foglalási folyamat során jelzett számú jegyre érvényes, és tartalmazza az adókat, a kötelező díjakat és a kisméretű kézipoggyász díját (max. 42 × 32 × 25 cm), valamint WIZZ Go és WIZZ Plus viteldíj esetén a normál esetben a viteldíjban foglalt szolgáltatásokat, de nem tartalmazza az adminisztrációs díjat.  A 30%-os kedvezmény csak bizonyos repülőjegyekre érvényes. A kedvezményes repülőjegyek száma korlátozott. Nem tudjuk garantálni a kedvezményes repülőjegyek rendelkezésre állását bármely járaton vagy bármely útvonalon. A repülőjegyek ára és rendelkezésre állása változhat a promóciós időszakban. Mellékszezonban nagyobb eséllyel érhetők el a kedvezményes repülőjegyek. A kedvezmény kizárólag új foglalásokra érvényes legfeljebb 10 utassal. Az ár csak azokra a foglalásokra érvényes, amelyeket a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végeznek. A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, promóciókkal, kedvezményekkel, kódokkal, utalványokkal és/vagy ajánlatokkal. A promóció 2016. december 27-én közép-európai idő szerint 00.00 órakor indul, és 2016 december 29-én közép-európai idő szerint 23.59-ig, illetve visszavonásig érvényes.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért, és feltételekért látogassátok meg a wizzair.com weboldalt.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár a WizzAir-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

wizz_header_2015

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.