Termékbemutató: Cornerstone (Második rész)

Ismét itt vagyunk a Cornerstone bemutatónkkal, és szerencsére függetlenül attól, hogy milyen őrület volt a karácsonyi csomagokkal, megérkezett az a dobozom is, melyet innentől kezdve minden 12 hétben meg fogok kapni.

Hiszen így állítottam be az online fiókomat, illetve így egyeztem meg a cég munkatársaival, amikor megkerestek azzal az ajánlattal, hogy ingyen kipróbálhassam a szolgáltatást, és ezzel együtt egy új színt vigyek a borotválkozási szokásaimba!

Úgyhogy nem is húzom tovább az időt a bevezetéssel. Lássuk, hogy mit is kaptunk?!

Egy relatíve egyszerű, kifejezetten az angol postaládákhoz, pontosabban inkább úgy mondanám, hogy az ajtókon lévő bedobó nyílásokhoz méretezett karton dobozban érkezett meg a második csomag.

img_7384

És függetlenül attól, hogy mennyire rossz állapotban szokták az ilyen dobozok átvészelni az Egyesült Királyságon keresztül 24 órán belüli kézbesítéssel történő átutazást. Valószínűleg a Cornerstone emberei valamivel keményebb kartont használnak, mint azt átlag, ugyanis a csomag mindennemű sérüléstől mentes volt. (Ez már önmagában jó hír)

A felnyitás után az egyszerű barna felületek helyett egy jól kidolgozott, és a cég logójának, illetve szisztémájának megfelően vörös belsőt kapunk. A jól látható szlogennel.

img_7388

Valamint egy fekete-fehér fedlappal, amely természetesen ismét több funkciót tölt be, egyrészt két fül segítségével ez tartja a helyén a szokásos papíranyagot, amit a cég elküld mindenki számára minden csomagjával együtt. Másrészt pedig védi az alatta lapuló arcápolási termékeket az esetleges sérülésektől.

img_7389

De, mi is lapul még a dobozban?

Nos nem más, mint egy borotválkozás utáni balzsam, egy újabb borotva krém, és most direkt döntöttem a krém, és nem a gél mellett, lévén, hogy mindkettőt ki szeretném próbálni. Már csak azért is, mert a Cornerstone termékeit hosszabb távon is szeretném használni, és így, hogy mindkét változat a rendelkezésemre áll, így talán egyszerűbb lesz majd a döntés a jövőben, hogy melyiket válasszam. Ezen felül még egy bőrradír, valamint természetesen a 6 borotva penge lapul a dobozban.img_7394

A bőrradír egy érdekes megoldás, legalábbis amint végig olvassuk, hogy mik is azok az összetevők, amit felhasználtak ahhoz, hogy elérjék azt a tisztító hatást, ami szerintük ideális. Cédrusfa, illetve vulkáni homok szemcséket tartalmaz a készítmény, és bár megmondom őszintén, hogy kipróbálni még nem próbáltam ki, de a látottak alapján magasak az elvárásaim.

img_7393

Ami a borotvakrémet illeti, itt is természetesen van változás az előző heti gélhez képest. Hiszen míg a gél gyömbér és eukaliptusz kivonattal igyekszik hűsítő érzést adni, addig a krém mindezt fűzfakéreg, és bambusz összetevőkkel próbálja meg elérni. Ami ismételten egy érdekes összetétel, igaz ettől talán nem fog égni az arcbőröm borotválkozás után.

img_7392Na nem mintha ilyen téren most már sokáig kellene aggódnom, lévén, hogy a csomag tartalmazott egy borotválkozás utáni balzsamot is. Ami menta és méz keverékével igyekszik megnyugtani, és hűsíteni a borotválkozás utáni mondhatni friss arcbőrt. És ez mondjuk nagyon is jól hangzik, és most mondjuk nem kell tartanom a darazsaktól, de remélem, hogy van valami tavaszi kollekciójuk is, mert akkor azért nem szívesen használnám ezt a balzsamot.

Ezeken felül, mint azt már említettem a pengéket találjuk még a csomagban, a szokásos szürke-vörös csak egy oldalról nyitható dobozukban.

img_7398

Ezekről nehéz egyelőre mit mondani, hiszen bár az első borotválkozást már elintéztem, illetve természetesen tervezem összehasonlítani majd a végeredményt, valamint az egész folyamatot a mostani borotvámmal. Az mindenképpen egy jó pont, hogy ha esetleg változnának a szokásaim, és egy pengét egy hét alatt elhasználnék, akkor akármikor tudom módosítani azt az időzítést, ami lehetővé teszi, hogy újabb 6 penge kerüljön hozzám.

A másik jó pontot pedig azért kell adnom, mert ellentétben sok gyártóval, akik a pengéket csak és kizárólag egy műanyag “tokban” árusítják. A Cornerstone emberei inkább az individuális védelem mellett döntöttek, így hát minden borotva fej egyéni védőfelületet kapott, mely tökéletesen illeszkedik azokra, és így védi őket bármilyen sérüléstől, vagy deformálódástól.

Ezzel pedig szép lassan el is érkeztünk a mai Cornerstone cikkünk végéhez. Ha esetleg lemaradtatok az első részről, akkor az ide kattintva tudjátok elolvasni. Vagy lejjebb görgetve a kapcsolódó cikkek között megtaláljátok majd.

Amennyiben Ti is csatlakozni a Cornerstone használók táborához, akkor nincs más dolgotok, mint az alábbi linken keresztül regisztrálni, és megrendelni az első csomagotokat.

https://www.cornerstone.co.uk/7mar4821

És a legjobb az egészben, hogy a Cornerstone a Magyarországra történő postázást, és a folyamatos szállítási szolgáltatást díjemntesen vállalja. Úgyhogy ez a cikk minden követőnk számára hasznos lehet.

Mint azt már fentebb említettük ez a sorozatunk 4 héten keresztül tart majd, és minden kedden 13:00 CET-kor jelentkezünk majd vele.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.