1 millió ülőhely 20% kedvezménnyel a Flybe útvonalhálózatán

A WizzAir után újabb low-cost légitársaság jelentette be az akcióit.

A kedvezményt kihsználni vágyóknak, az elkövetkezendő hét napban kell, elkészíteniük a foglalásaikat.

De akkor lássuk a pontos részleteket!

Az akciós ajánlat csak és kizárólag a Flybe által üzemeltetett útvonalakon érvényes. Illetve bizonyos útvonalak esetén a Stobart Air, valamint a Loganair által biztosított járatok is az akció részét képezik. A Blue Islands által meghirdetett járatok nem tartoznak ide. Az jegyárak, minden esetben egy irányba történő utazásra értendőek, és már magukban foglalják a viteldíjat, és adókat. Néhány útvonal nem üzemel a komplett utazási időszakban. Az akció a 2017. január 5-e, és 2017. január 11-e között megkötött új foglalásokra érvényes. Amennyiben az utazási időszak 2017. január 24-e, és 2017. július 20-a közé esik. Az akció a csatlakozó járatokon, illetve azokon a másik légitársaságok által üzemeltetett code-share járatokon nem érvényes. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

A flybe.com weboldalon keresztül elkészített foglalások esetén a légitársaság a betéti kártyás fizetések esetén nem számít fel extra költséget. A hitelkártyákkal végzett tranzakciók esetén a foglalás összegének 3%-a kerül felszámításra, melynek minimum összege £5.00.

A tájékoztatás nem teljeskörű. További részletekért keressétek fel a flybe.com weboldalt.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár a Flybe-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

23

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .