Életünk ABC-i (A/Á)

Sziasztok! Mint azt az óévi összefoglalóban említettük, útjára indítjuk az Életünk ABC-i sorozatunkat. Itt nem mást fogunk csinálni, mint végighaladni az ábécén és az adott hétre eső betű-/betűkhöz párosítunk egy-egy szót, kifejezést és fűzünk hozzá egy-két mondatos magyarázatot, kifejtve az adott betűhöz párosított szó jelentését számunkra.

Hát akkor kezdjünk is bele. Ezen a héten, mint ahogy sejthető volt az A, illetve az Á betűk vannak soron. Akkor lássuk is a szerkesztők választását:

Márk:

A – Anglia

Nos életünk ABC-i mindenkinek mást jelentenek. Ezért is lehetséges, hogy nekem ez egy teljesen más élmény, mint szerkesztő kollegáimnak. Ha végig kell gondolnom azt ami az elmúlt 23 év során történt. Akkor számomra Anglia mindenképpen egy meghatározó pont az életemben. Hiszen úgy költöztem ki, hogy talán csak tudat alatt dolgozott bennem az elképzelés, hogy esetleg maradnék is. És most itt vagyok, a budai hegyeket nézem a háttérben, miközben ezen sorokat gépelem, és végig gondolva, az elmúlt lassan két és fél év bár esélyes, hogy lehetett volna jobb bizonyos szemszögből. Egy valami biztos, nem cserélném el a világért sem azt, ami a szigetországban velem történt.

Á – Álmok

Ez nagyon úgy néz ki, hogy ez visszatérő motívum köztünk. Igaz nekem talán egy kicsit más megfogalmazásban. Lévén, hogy amikor az álmaimról ejtek szót, akkor nem konkrétan azokra a pillanatokra gondolok, amikor a rem fázisban vagyok. (Mert ezekre általában nem emlékszem) Itt inkább azokra az elérendő célokra, illetve arra a tervre használom ezt a kifejezést, ami most már elég rég óta bennem él. Akik követnek már a kezdetek óta, ők tudhatják, hogy a repülés mindenem, és nem titkolt álmom az, hogy egy nagy kereskedelmi pilóta váljon belőlem, amiért igyekszem mindent megtenni.


György:

A – Alapos

Aki ismer az megcáfolja egyből, de ha valamibe igazán belekezdek akkor a lehető legtöbbet hozom ki belőle, a legtöbb részletre figyelve és a saját elképzelésemre formálva csinálom meg.

Á – Állhatatos

Ugyan az én személyiségem nagyon kusza, ezt aláírom, de ha valamit a fejembe vegyek akkor azt meg is csinálom, mindegy milyen áron. Szóval, igen ritkán, de állhatatos vagyok.


László:

A – Aluszékony

Igazából ezt nem is lehet nagyon ragozni.Bárhol képes vagyok elaludni, ha elég fáradt vagyok. BÁRHOL. Legyen az egy mozifilm, a villamoson vagy buszon ülve – előfordult, hogy ráborultam a mellettem ülőre – jobb esetben ismerős keltett fel, hogy horkolok bár még senki nem támasztotta alá bizonyítékkal. Igazából olykor jól jön, hogy egy kettőre el tudok aludni.Például mikor busszal utaztam külföldre pár alkalommmal. Nem mondom azt, hogy jó a sok alvás de egy  délutáni pár órás szieszta elég energiát tud adni a nap hátralevő részére.

Á – Álom

Minden ember álmodik, legalábbis azt mondják. Én tudom, hogy igen mert legtöbbször emlékszem mit álmodtam. Amennyiben gyorsan nem írom le miután felkeltem akkor pillanatok alatt szertefoszlik, mily meglepő. Viszont volt olyan, hogy  – akkora baromság volt az egész álom-  leírtam. Az is előfordult, hogy felébredtem és emlékeztem az álmomra viszont nem tudtam onnan folytatni. Állítólag az eltelt nap történéseit dolgozza fel az agy. Csak azt nem értem, hogy a Mátrix – Terminátor 3 – Harry Potter miért?


Reméljük, hogy tetszett nektek ez a fajta tartalom is. Igyekszünk változatos tartalmakat csinálni, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Még egyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

Samu György

Facebook: https://www.facebook.com/samuka942
Twitter: https://www.twitter.com/samugyrgy1
Instagram: https://www.instagram.com/samu942
Email: samu942@gmail.com

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglaslaszlo@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.