Globális akciók az Alitalia jóvoltából!

Nos a Heti hírösszefoglalónk után, most ismét jelentkezünk, és ismét jó hírekkel mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan az utazások szerelmesei.

Az Alitalia ugyanis most a teljes útvonalhálózatán leértékelést tart, és már akár £76-tól kínál oda-vissza jegyeket.

Lássuk akkor a részleteket

alitalia-jan-9

Az akció időtartama, 2017. január 9-től, 2017. január 19-én 23:59 CET-ig tart. És csak és kizárólag az alitalia.com webolalon megkötött, és újonnan elkészített foglalásokra érvényes. Míg az utazási időszak a desztinációk függvényében alakul, amennyiben az úticélotok Olaszország, Európa, Észak-Afrika, és a Közel-Kelet, ez esetben az utazásotoknak 2017. január 15. és 2017. június 18-a között kell megtörténnie, úgy, hogy a június 18-án kell leszállnotok a kiinduló reptéren. Amennyiben Santiago de Chile, Buenos Aires and Sao Paulo a tervezett úticél, akkor 2017. április 1-je, és 2017. június 30-a között van lehetőségetek az utazásra, ezen akció ajánlatait kihasználva. Amennyiben a felsoroltak között még nincs ott amitkinéztetek magatoknak, így ezt a légitársaság ez esetben a világ maradék részének kategorizálja, ide az utazási időszak 2017. február 1, és 2017. június 30 közé kell essen, a fentebb említett szabálynak megfelelően. A minimális tartózkodási idő, egy szombat éjszaka, vagy bármely más három nap, míg a maximális tartózkodási idő egy hónap. A promóció alatt megváltott jegyeket (függően a foglalási osztálytól) módosítani nem áll lehetőségetekben, illetve az általatok történt törlés esetén visszatérítésre nem vagytok jogosultak. “Light” foglalási kategória kiválasztása esetén csak és kizárólag egy kézipoggyász fedélzetre vitelére vagytok jogosultak.

Az Alitalia teljes útvonalhálózatát, és kiemelt akciós ajánlataikat, az alábbi linkre kattintva érhetitek el!

https://www.alitalia.com/en_gb/offers/all-offers/global-economy-offers.html?WT.mc_id=global_2016010929&WT.z_newsletter=1

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van akár a foglalást, akár az Alitalia-t, vagy bármely más SkyTeam légitársaságot illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket, a minden cikkünk allján megtalálható elérhetőségeinken!

Ha tetszett ez a cikk, vagy hasznosnak találtátok, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Hamarosan ismét jelentkezünk! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

alitalia_logo_web_color

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.