Életünk ABC-i (B)

Sziasztok! Elérkezett a következő hét, tehát mi is folytatjuk a “B” betűvel. Akkor hát lessük meg a szerkesztőink válaszát:

Márk:

 

B – British Airways

Ez azt hiszem már a kiemelt képünk alapján is várható volt, bár kíváncsi lennék, hogy ki vette észre az apró logót a B betű jobb alsó sarkában, de ez már egy másik kérdés.

Nos igen, ez volt az a cég, amelyik a MALÉV megszűnése után nagy szerepet játszott az életemben. Ők voltak azok, akiket mindezek után az álmaim eléréséhez társítottam. Árgus szemekkel figyeltem, minden bejelentésüket. Minden olyan programjukat, amikre végül nem állt lehetőségem jelentkezni. Egészen 2015. októberéig. Ekkor ugyanis megtörtént az, ami azóta is folyamatosan viszi előre életem legtöbb napját. Aznap beadtam a jelentkezésemet egy állásukra, és még ugyanebben az évben

Mit ad isten?! Illetve, hogy hogynem elvtársak!

Éppen november 8-án kellett mennem az interview-k második körére. Körülbelül egy hónapra rá sikerült tudatniuk velem azt, hogy sikeres voltam, majd 2016. január 4-én, hétfőn reggel 09:00-kor elkezdődött a pályafutásom ennél a cégnél. És azóta bár volt egy-két kellemetlen helyzet, és egy-két nem tervezett hiba némely számításban. Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy mindazonáltal nem kívánhatnék magamnak jobb munkahelyet. És büszke vagyok arra, hogy a cég munkatársa lehetek.

To Fly, To Serve


György:

 

B – Barátság

Számomra ez a legfontosabb dolog. Könnyű velem ismerkedni, de nehéz barátságot kötni. Megválogatom a barátaimat, mert akivel barátságot kötök attól elvárom, hogyha valami gondom van és tud segíteni, akkor segítsen. Természetesen ez rám is igaz olyan mértékben, hogyha neki van valami gondja és tudok, akkor kisegítem.


László:

 

B – Berlin

Berlin. Középiskola 12. osztályában ide látogattunk el 2 hétre. Itt voltam először külföldön. Fontos mérföldkő volt számomra, mert innentől kezdve, ha úgy adódott akkor igyekeztem máshova is kimenni. Magas Tátrába síelni, burschként Selmecbányára először belépni mezítláb.

Berlinben azalatt a 2 hét alatt többet beszéltem angolul mint a 6 év alatt a középiskolában. Na jó nem igaz, de többnek érezem. Senki más nem nagyon szeretett megszólalni angolul. Nem tudom miért, de én élveztem, hogy használhattam azt amit tanítottak az iskolában.

Pár naponta voltak ilyen rövidített bulik, hiszen még iskolába jártunk nem bulizhattuk át az éjszakát. Emlékszem a DJ-től épp egy Marilyn Manson számot kértem, mert egy konyfás lány nem akarta / merte megkérni őt, hogy játsza azt le. Nagy meglepetésemre miután megkértem, hogy játsza le a Virtual DJ programban le következőként azt választolta, hogy  nyugodtan kérhetek tőle még bármit. Ezután a mondat után elmosolyodott. Amikor realizáltam, hogy mire gondolt gyorsan leszögeztem, hogy a lányokat szeretem.Na így esett meg, hogy Berlinben – először és utoljára remélem – bejöttem egy srácnak…

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Még egyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com

Samu György

Facebook: https://www.facebook.com/samuka942
Twitter: https://www.twitter.com/samugyrgy1
Instagram: https://www.instagram.com/samu942
Email: samu942@gmail.com

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglaslaszlo@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.