Utazol bárhova mostanság, és autót bérelnél?

Akkor az Aegean Airlines, és a Hertz kölcsönző mai akcióját neked találták ki!

Élvezzétek ki a 25% kedvezményt az autóbérlésetek árából több mint 100 országban. És a legjobb az egészben, hogy ehhez még csak nem is kell a légitársaság járatait választanotok.

Lássuk a részleteket!

aegean-jan-17

A 25% kedvezmény kihasználásához 2017. január 17 és 2017. január 23. között kell megtörténnie a foglalásoknak, úgy, hogy a bérelni kívánt autót úgy szintén 2017. január 17, és 2017. március 31-e között kell át venni. Az ajánlat felhasználásához a CDP 798393 kódot kell felhasználni. Az akció csak és kizárólag a mnimum 2, és maximum 14 napos időszakra érvényes, és további ajánlatokkal nem vonható össze. Az oldalon megjelenített árak, már magukban foglalják a bérleti díjat, azonban nem tartalmazzák az adókat, illetékeket, különböző felárakat, egy irányú leadási árakat, és az opcionális extrákat, mint például, gyermekülést. Továbbá nem tartalmazza a második, illetve harmadik sofőr után fizetendő költségeket, és az üzemanyag árát. A promóció a Hertz autókölcsönző szabályzatának megfelelően bizonyos időszakokban nem vehető igénybe. Az ajánlat a listázott helyszíneken érvényes világszerte, majdnem minden járműre, melyek elérhetősége helyről helyre változhat. A Hertz autókölcsönző a változtatás, illetve a promóció törlésének jogát fenntartja.

Amennyiben érdekeltek vagytok a fentebbi ajánlat kihasználásában, akkor a foglalásotokat az alábbi weboldalon keresztül intézhetitek el.

https://rentacar.aegeanair.com/en/offer-list/winter_sale_2017?utm_source=airaegean&utm_medium=dedicated-email&utm_campaign=Winter-Sale-2017

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár az Aegean Airlines-t, vagy bármely más Star Alliance légitársaságot, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50 gmail

Szutor Márk

Facebook page: https://www.facebook.com/mndblog/
English Blog: http://www.markszutor.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Path: http://www.path.com/profile/1M1AT0
Email: youtube.szutormark@outlook.com
1280px-aegean_airlines_logo-svg

2000px-hertz_logo-svg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.