A Hét Appja Bővebben (Windows): Spotify

Azt hiszem zene streaming szolgáltatásokat senkinek sem kell bemutatnunk?

Hiszen ezek közül jó párat ismerhetünk, Apple Music, Play Music, SoundCloud, és ezt a listát még hosszasan lehetne sorolni.

Azonban ezek közül egyik sem vitt akkora színt az életünkbe mint a Spotify!

Miért is mondom mindezt?

Nos alapvetően annak köszönhető ez a véleményem, hogy a magam részéről a szolgáltatást szinte a megjelenése óta használom, és ennek megfelelően lelkesedem azokért az újításokért, amiket létrehoznak.

De a legnagyobb kedvencem az mindenképpen az előre beállított lejátszási listák. Melyeket gyakorlatilag kismillió különböző feltétel alapján szűrhetünk. Ilyenek lehetnek például a hangulatunk, a napszak, a műfaj amit éppen hallgatni szeretnénk, és természetesen az első lehetőségre történő kattintás után, még megintcsak ugyanennyi áll rendelkezésre.

És bár tudom ez soknak tűnhet, legalábbis az elmondottak alapján nem feltétlenül jutnánk el addig, hogy bármikor is zenét hallgatunk. De körülbelül három kattintásból máris elindíthatunk egy-egy listát.

Persze ezek nem mindig lesznek a mi feltétlen kedvenceink, sőt a legtöbb esetben inkább csak klisékkel, és klasszikusokkal találkozhatunk, mint például a Songs to Sing In The Shower. Ahol a Journey – Don’t Stop Believin’ -jétől kezdve, az Earth Wind and Fire – September c. számáig találhatunk meg olyan dalokat, melyeket az eredeti előadókon felül nem sokan képesek helyesen énekelni.

Részemről mondjuk az alkalmazás használata kimerül általában a Late Night Jazz, illetve az egyéb lassú, és egy pohár whiskey mellé tökéletes zenére vágyom. Mindezt pedig úgy, hogy egy centet se kelljen fizetnem érte.

Nos erre kiváló az alkalmazás, lévén, hogy összesen fél óránként egyszer, körülbelül 30 másodpercre szakítja meg az élményemet egy-egy reklám. És akkor is annyira beleolvad mindez abba amit hallgatok, hogy szinte észre sem veszem. Persze mindezek a prémium előfizetéssel teljesen eltávolíthatóak, és ez esetben már a zeneszámokat offline használatra is elmenthetjük.

Amennyiben kipróbálnátok az alkalmazást, akkor, a Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8.0, Windows 8.1, valamint Windows 10 asztali operációs rendszerekre fejlesztett változatot az alábbi linkre kattintva.

https://www.spotify.com/uk/download/windows/

Míg a Windows Phone mobil operációs rendszerre fejlesztett alkalmazást, a hivatalos ikonra kattintva tölthetitek le!

windows-phone-icon_2x

Ha tetszett ez a tartalom, akkor kérlek, nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmakról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessétek a M&D Blog további bejegyzéseit az alábbi közösségi média platformokon.

Mégegyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.