Termékbemutató: Huawei P9 (Harmadik rész)

Sziasztok!

Ismét itt a kedd és az újabb P9 bemutató rész is. Ezúttal teljesítményértékeléssel fogunk foglalkozni. Elég unalmasan hangzik, de fő az alaposság.

Ez alatt azt értem, hogy kettő programmal fogjuk letesztelni a telefon teljesítményét ami pedig  Geekbench, AnTuTu Benchmark lesz.

A tesztek után pontosabb képet kapunk, hogy a P9 különböző terhelés mellett milyen teljesítményt nyújt.

Először is a Geekbench 4-el indítunk amit a hidegindítás után egyből, egy fél napos működés után majd egy stresszterhelésnek alávetve (10 gyors tesztelés)

Hidegindításkor valamint körbelül 12 óra használat után az alábbi eredményeket kaptuk:

Minél gyorsabban futtatja le a programot a telefon annál magasabb az érték. Azt lehet észrevenni, hogy közvetlenül indítás után sokkal gyorsabban dolgozik több processzor mint fél napos használat során. Viszont egyetlen processzort tekintve nem nevezném jelentősnek az eltérést.

geekbench

Stresszterhelés esetén  amennyiben több processzort használt az alkalmazást akkor  csökkent  a teljesítmény viszont ekkor egyetlen processzorra levetítve nő.

Majd az  AnTuTu Benchmark eredményeiből további információkat is megállapíthatunk, mint például beállításokkal tudja futtatni a játékokat (3D), a felhasználói élményt (UX), processzor (CPU) és RAM  teljesítményt amit szintén egy hidegindítás után valamint egy fél napos használatot követően teszteltünk le.

Nem kifejezetten játékok futtatására tervezték, de azért nem panaszkodhatunk, közepes beállításokkal igyekszik a lehető legjobb élményt nyújtani azok használatakor. Viszont amint látható a processzor teljesítmény nő valamint ezzel párhuzamosan a felhasználói élmény is. Jó pont a multitasking  és a programok futtatásának sebessége mellett.

antutu

Stresszterhelés esetén átlagosan 75000 körüli értéket kaptunk. Ami azért érdekes mert indításkor jóval alacsonyabb, tehát nagyobb terhelés esetén továbbra is képes ugyanazt a teljesítményt hozni.

A tesztek alapján kijelenthetjük, hogy a Huawei P9 hosszabb távon nagyobb igénybe vétel mellett kiegyensúlyozott működéssel bír.

Köszönöm, hogy velünk tartottatok, egy hét múlva jövünk az utolsó résszel!

Ha tetszett ez a tartalom, akkor kérlek, nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmakról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessétek a M&D Blog további bejegyzéseit az alábbi közösségi média platformokon.

Mégegyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Termékbemutató: Huawei P9 (Harmadik rész)” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.