A Hét Appja Bővebben (iOS): Touchnote

Nos a mai nap során már sikerült beszámolnunk nektek egy WizzAir akcióról.

Most pedig ismét itt vagyunk, hogy az előző Hét Applikációját bővebben bemutassuk. Ennek megfelelően nem is szaporítanám tovább a szót a bevezetéssel.

Lássuk, hogy mit tartogat számunkra a Touchnote alkalmazás.

Mint azt már a Heti hírösszefoglalóban is megírtuk, a Touchnote alkalmazással gyakorlatilag bármelyik fényképetekből egy minőségi, és jól kinéző képeslapot készíthettek. Melyet utána az alkalmazáson keresztül továbbíthattok is a postai rendszeren keresztül bámelyik ismerősötöknek elérhető áron küldhettek el.touchnote-3

Mindezt úgy, hogy amennyiben megpróbálnám megmutatni egy nagyszüleimmel egyidős embernek azt, hogy miként tudják megrendelni az üdvözlőkártyákat. Akkor körülbelül két alkalom után, már nekik sem lenne problémájuk azzal, hogy amikor ők utaznak valahova, akkor onnan küldjenek majd bármit is.

Szóval a Touchnote mindenképpen eltalálta azt, hogy mégis mire vágynak a felhasználók a kezelőfelület terén.

Hiszen ennél jobban már nem tudnák leegyszerűsíteni mindazt, amit az alkalmazás nyújt, így tehát a UI-ra mindenképpen jó pontokat kell, hogy adjak.

Ami a terméket illeti, amit kézhez kapunk, azok terén sajnos eddig egyetlen problémába ütköztem. Ez a probléma pedig az, hogy a megrendelt képeslap még nem érkezett meg, így erről nem tudok bővebb tájékoztatást adni. Azonban a különböző portálokon megtalálható információk, és különböző review-k alapján kiváló minőségben készíti el a cég ezeket a lapokat.

És ezzel el is érkeztünk a mai review-nk végéhez. Amennyiben Ti is szeretnétek letölteni az alkalmazást. Akkor azt az alábbi linkre kattintva megtehetitek!

app-store-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.