Életünk ABC-i (G/Gy)

Sziasztok! Ismét elérkezett a péntek, és ezzel már szokásunkhoz híven egy újabb fejezetbe engedünk betekintést az életünkből.

Márk:

 Gy – Gyermekvasút

Nos ez egy olyan téma számomra, ami elég nagy változást hozott az életemben. Legalábbis mindössze 10 éves voltam, amikor beadtam a jelentkezésemet a MÁV Széchenyi-hegyi Gyermekvasút ZRt-hez.És végül a 32-ik tanfolyam elvégzése után 2004 februárjában csatlakoztam a IX. csoporthoz.

Majd mindezek után minden 15-ik napot, illetve nyaranta kicsit több mint két hetet töltöttem el ezen a mindenképpen varázslatos helyen. Mindezt egészen 101 szolgálaton keresztül csináltam és 2008-ban ballagtam el.

És azt kell, hogy mondjam ez a pár év volt az egyik legjobb az életem során!


György:

Gy – Gyerekkor

Egy olyan állapot, mikor nem vagyok felelős a tetteimért, szabadon játszhatok mindennel amivel csak akarok/tudok. Ezt az időszakot ki kell arra használni, hogy élvezzük az életet, és még ne törődjünk nagyon a következményekkel. Még az álmodozás, a saját magunk keresése történik itt, de ez megalapozza a jövőbeli énünket is.


László:

Gy – Gyerekek

Mióta az eszemet tudom mindig is remek érzékem volt a gyerekekhez. Ezt arra értem, hogy könnyen megtaláltam velük a közös hangot. Lehet az egész annak köszönhető, hogy két öcsém és egy húgom van.

Mindig volt valaki, akire vigyázni kellett vagy pedig kiharcolták azt, hogy játsszak velük, ami ellen már egy idő után nem is harcoltam. Fogócskázás, LEGO, matchboxok és még sorolhatnám azokat a játékokat, amiket együtt játszottunk. Később már nem zavart, ha nálam fiatalabbakra kellett figyelnem, mert minden egyes ilyen alkalom egy új kaland volt. A legtöbb ilyen alkalommal történt valami megismételhetetlen, hiszen a gyerekek rendkívül találékonyak és okosak. Többet megértenek a környezetükből, mint hinné az ember. Például amikor a nagyobbik öcsémet beíratták anyáék általános iskolába, ő már ismerte  ábécét és a saját nevét is le tudta írni. Persze ehhez kellett az is, hogy én is szívesen foglalkoztam vele, ha kérdezett valamit.

Mivel az idő nem állt meg ezért az olyan alkalmak is elmúltak mikor én magam is újra gyereknek érezhettem magam, még ha csak egy pillanatra is. Amennyiben egyszer nekem is gyerekem lesz, akkor talán ugyanígy fogok érezni. Amit erősen kétlek, de ennek is mint minden másnak csak az idő a megmondhatója.

 

 

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Még egyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

Samu György

Facebook: https://www.facebook.com/samuka942
Twitter: https://www.twitter.com/samugyrgy1
Instagram: https://www.instagram.com/samu942
Email: samu.gyorgy@mndsblog.com

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Szutor Márk
© Samu György
© Téglás László
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.