Luton lett a WizzAir 28-ik bázisa

A Wizz Air lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében bejelentette, hogy 2017. június 18-án a Luton repülőtéren megnyitja 28. bázisát.

A járatok kiszolgálását melyeket erről a reptérről üzemeltetnek majd oly módon, hogy az adott repülőgépet itt is állomásoztatják, egy darab A320-assal látják majd el.

Luton több mint tizenkét éve része a Wizz Air járathálózatának, és a nyitással a légitársaság első bázisa lesz az Egyesült Királyságban.

Vűradi József, a WizzAir vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a bázisnyitásról.

Mai bejelentésünk ismételten hangsúlyozza elköteleződésünket az Egyesült Királyság iránt. A Wizz Air első járata London Lutonról indult 2004-ben, és azóta több mint 35 millió utast szállítottunk az Egyesült Királyságban alacsony viteldíjas járatainkon. A WIZZ közvetlen kapcsolatot és a legkedvezőbb árú lehetőséget biztosítja a brit utazóknak, hogy felfedezzék mindazt, amit Közép- és Kelet-Európa tud nyújtani, legyen az családi vagy baráti látogatás, városnézés, a vidék szépségeinek felfedezése vagy a csodálatos tengerparti üdülőhelyek és síparadicsomok. London Luton repülőterén a WIZZ már ma is a második legnagyobb légitársaság, üzleti partnereink munkahelyeinek fontos támogatója, és bázisunk megnyitásával most először teremtünk közvetlen helyi munkahelyeket is Európa leggyorsabban növekvő légitársaságánál.

A három új WIZZ útvonal összekapcsolja Lutont Tel-Avivval, Pristinával, valamint Kutaiszivel. Utóbbi az egyetlen közvetlen járat lesz Grúzia és az Egyesült Királyság között.

Az új járatok indulása, illetve a Lutonon állomásoztatott gép azt is jelenti, hogy a reptérről elérhető egyéb népszerű járatok sűrűbben közlekedhetnek majd. Ennek megfelelően Szőcsvásárra (Suceava) hetente ötször, Konstancába (Constanța) hetente négyszer, míg Jászvásárra (Iasi) naponta indulnak majd járatok.

A bázisnyitás megerősíti a Wizz Air jelenlétét Luton repülőtéren, ahol a low-cost légitársaság már a második legnagyobb szolgáltatóként működik.

Az új útvonalakra, illetve más népszerű desztinációkra természetesen már most is lefoglalhatjátok a jegyeiteket. Ehhez nem is kell mást tennetek, mintsem meglátogatni a wizzair.com weboldalt.

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a foglalást, akár a WizzAir-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com
wizz_header_2015

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.