A Hét Appja Bővebben (iOS): WhatsApp

Mint azt már a Heti Hírösszefoglalóban is írtam nincs éppen egyszerű dolgom most, hogy ismét egy IM alkalmazást választottam iOS vonalon a Hét Appjának.

Ellenben, jó okom van arra, hogy a WhatsApp lett az, amelyről most bővebben írunk, ugyanis régóta nem használtam már ezt az appot.

Viszont valamilyen oknál fogva a telefonom működésre bírása után ez volt az első amit aktiváltam, és frissítettem. Mondhatni ez volt az a tesztplatform amivel kipróbáltam a készülékem minden hardverelemét.

whatsapp-1Az alkalmazás nem más, mint egy azonnali üzenetküldő app, melynek elsődleges célja, hogy VoIP kapcsolatokon keresztül biztosítson lehetőségeket arra, hogy bárki, bárhol a világon kommunikálhasson szeretteivel, barátaival, stb.

Lépést tartva a modern appokkal, a regisztrációhoz, és az aktiváláshoz nem szükséges más, mint egy név, illetve egy telefonszám. És természetesen innentől kezdve bárki, aki a kontakt listánkon van, és rendelkezik az alkalmazással értesítést kap arról, hogy mi is a felhasználók táborába tartozunk.

Az üzenetküldésen felül természetesen elérhető még a hang,- illetve videóhívás funkció is, amely mégközvetlenebb kapcsolatokat hivatott népszerűsíteni.

A követelmények

Az alkalmazás telepíthető az iOS 7.0-t, vagy annál újabb iOS Operációs Rendszert futtató
készülékekre. Így tehát az iPhone 4-től kezdve az összes ez után megjelent telefonon élvezhetjük a WhatsApp szolgáltatásait.

Sajnálatos módon külön alkalmazás nem készült az iPad felhasználók számára, így nekik még mindenképpen alternatív, harmadik féltől származó appokkal kell helyettesíteniük a klienst.

app-store-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.