Akár 30% kedvezménnyel utazhattok az Aegean Airlines-al!

A ma délután is jól indul!

Hiszen a görög légitársaság nemrég hirdette meg újabb akciós ajánlatát, melyek hatalmas kedvezményeket biztosítanak azoknak, akik már most a nyári utazásaikat tervezik.

Nem is húzzuk tovább az időt lássuk a részleteket!

aegean-feb-22

Az ajánlat csak és kizárólag az Athénból, Thessaloniki-ből, Heraklion-ról (Kréta), Rodosz-ról, és Kalamatáról induló, vagy ide érkező közvetlen nemzetközi járatokra érvényes, mind egy irányú, mind oda-vissza történő utazási viszonlyaton. A kedvezmény felhasználására 2017. február 27-én 23:59 CET-ig van időtök. Azonban az utazásotok időszakának 2017. március 20-a, valamint 2017. október 28-a közé kell esnie.

10%-al olcsóbban utazhattok, amennyiben az utazásotok 2017. március 20-a és április 7-e közé esik. 15%-al olcsóbban utazhattok, amennyiben a tervezett utazás 2017. április 24-e, és 2017. június 22-e között történik. Illetve 30% kedvezményben részesülhettek, abban az esetben, ha az utazásotokat 2017. szeptmber 11 és 2017. október 28-a között tervezitek.

10%, 15%, illetve 30% kedvezmény az összes közvetlen járat viteldíjából, és üzemanyagfelárából értendő. A foglalási rendszerben található árak, már a fentebb említett kedvezmény igénybevételével számított díjakat tartalmazzák. A kedvezmény a repülőtéri illetékekre, és adókra nem vonatkozik. A betéti,- és hitelkártyákkal végzett tranzakciókra, amennyiben azokat az aegeanair.com weboldalon készítitek a légitársaság extra költséget nem számol fel.

A tájékoztatás nem teljeskörű. További részletekért, és a foglalásokért keressétek fel az aegeanair.com weboldalt.

Ha bármi kérdésetek lenne a foglalásokkal, az Aegean Airlines-al, vagy bármely más Star Alliance légitársasággal kapcsolatban akkor ne habozzatok írni nekünk, akár az elérhetőségeinken, vagy csak a kommentek között.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor pedig iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

logo_aegean_airlines

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.