A Hét Appja Bővebben (iOS): Atameo

Nos mint azt már tőlünk megszokhattátok, néha-néha egy útinapló alkalmazást próbálunk ki, és igyekszünk megtalálni a lehető legjobbat amit az App Store ajánlani tud.

Így találtunk rá az Atameo-ra is, amelyik az ingyenes mivoltából kifolyóan máris az élre került.

A használhatóságról, és a különböző közösségi médiával kapcsolatos lehetőségekről már nem is beszélve. Na, de akkor merüljünk el egy kicsit jobban ebben az alkalmazásban!

atameo-1A kezdetek:

Alapvetően a regisztráció mint a modern alkalmazások többségében fiókunkat, itt csak és kizárólag teljes név, email cím, és jelszó párossal hozhatjuk létre. Profilunkat sem Facebook fiók segítségével, sem Google fiók hozzáadásával nem tudjuk helyettesíteni.

A regisztráció után azonnal neki is kezdhetünk akár a tervezésnek, akár ahhoz, hogy felfedezzük, hogy mi az amit mások alkottak.

Itt jön azonban a legnagyobb változás ahhoz képest, amit a TripCast esetében hiányoltunk. Ez pedig nem más, mint a megosztási lehetőségek. Végre nem csak email hozzáférés segítségével mutathatom meg azokat a képeket, és azokat a helyszíneket ahol jártam, hanem akár minden alábbi közösségi média oldalon meg tudjuk osztani a túránkat.atameo-6

A továbbiak

Nos innentől kezdve már alapvetően nem sokban különbözik az alkalmazás a többi útinaplótól. A tervhez hozzáadott képeket, illetve videókat természetesen azonnal hozzá tudjuk adni egy térképes nézethez.

Illetve amennyiben az eszközünkön amúgy is be van kapcsolva a helyzetmeghatározás funkció, akkor ezt az app megteszi önmagától. Illetve mindezek után természetesen lehetőséget ad arra, hogy kiemelt képeket válasszunk, és létrehozhassuk azt az online profilt, melyet ezek után akár a weblapon, akár az alkalmazáson belül is megtekinthetünk.

És, akár hasonló végeredményt is elérhetünk, mint ennek az utazónak a Kínában eltöltött időszaka. https://www.atameo.com/trips/5810a003f90fff07bfdd2256

Összegzés

Nos alapvetően ezt az alkalmazást hosszabb tesztelésnek fogom alávetni, köszönhetően annak, hogy itt a március, és hamarosan elkezdődik az M&D’s Blog, 7 kontinens, 1 ország, 1 város sorozatunk második évada. Melyben az alkalmazás lehet, hogy nagy segítségünkre lesz majd.

Addig is, ha kedvet kaptatok útinaplók készítéséhez, akkor az alkalmazást az alábbi linkre kattintva tudjtátok letölteni!

app-store-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.