Gondolkoztál már azon, hogy utaskísérő legyél?

Ez esetben a British Airways lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményét mindenképpen neked ajánljuk!

A mai nap során ugyanis tudomásunkra hozták, az elég rövid határidőkkel rendelkező lehetőségeket.

Miszerint a cég két flottáján keresnek jelenleg akár már tapasztalt, akár kezdő utaskísérőket, lássuk is a részleteket!

BA Recruitment

Mind a London Heathrow, mind a Gatwick South Terminal-ról üzemelő flottáinkra keresünk utaskísérőket. Azonban nem sok időtök van meghozni a döntést, mivel a Heathrow-i állásajánlatra a jelentkezéseknek 2017. március 8-án 23:59 UTC-ig, míg a Gatwick-i flottára jelentkezőknek 2017. március 9-én 23:59 UTC-ig van idejük.
Az ideális jelölt

Képes egy kicsi, de jól összeszokott csapat tagjaként dolgozni, és megtenni mindent az ügyfelek kényelméért, biztonságáért, miközben folyamatosan a British Airways által nyújtott kiváló szolgáltatásokat nyújtja. Képes gyorsan, és hatékonyan alkalmazkodni különféle változásokhoz, és ennek megfelelően képes innovatívan gondolkozni. Legyen szó akár egy útközben történt változásról, vagy csak egy új kabintermék használatáról. Törekszik arra, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva.

Egy kevés extra információ

A Gatwick-en szolgálók elsősorban olyan desztinációkra repülnek majd, mind Ibiza, Barbados, és Bermuda, míg a Heathrow-n szolgálók elsődleges úticéljai közé Szingapúr, Sydney, Budapest, Bécs, és Fokváros tartozik majd.

A feltételek

A Heathrow-i flottára jelentkezőknek Job Description – Mixed Fleet Cabin Crew

A Gatwick-i flottára jelentkezőknek Job Description – Gatwick Fleet Cabin Crew

A díjazás

Gatwick

A sikeres jelentkezők a Gatwick-i flotta esetében éves szinten £20,000 és £21,500 közötti keresetet érhetnek el, illetve a szolgálati időtől és teljesítménytől függően ez akár évi £23,000-ra is emelkedhet. A bérezés az alábbiak szerint alakul, a kezdő fizetés £12,638/év, melyen felül £2.95 kerül kifizetésre a levegőben töltött órák után. Ezen felül a továbbiak a járatok fedélzetén eladott termékekből, illetve egyéb teljesítményorientált bónuszokból adódnak össze. Mindezek mellé évi 28 nap fizetett szabadság jár, melyek száma minden eltelt szolgálati évvel egy nappal növekszik 34 napra.

Heathrow

A sikeres jelentkezők a Heathrow-i flotta esetében éves szinten £21,000 és £25,000 közötti keresetet érhetnek el. A bérezés az alábbiak szerint alakul, a kezdő fizetés £12,747/év, melyen felül £2.95 kerül kifizetésre a levegőben töltött órák után. Ezen felül a továbbiak a járatok fedélzetén eladott termékekből, illetve egyéb teljesítményorientált bónuszokból adódnak össze. Mindezek mellé évi 28 nap fizetett szabadság jár, melyek száma minden eltelt szolgálati évvel egy nappal növekszik 34 napra.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért, és feltételekért keressétek fel a https://jobs.ba.com/jobs/intheair/cabincrew/ weboldalt!

Ha bármi kérdésetek van akár a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance, illetve egyéb légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek meg minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com
british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.