Hétvégi Bookline tavaszváró akció!

Már nem csak a Librinél köszöntik a tavaszt, hanem a Bookline is végre szögre akasztotta a nagykabátot és ennek örömére ismét jobbnál jobb könyveket vehetünk meg olcsóbban.

A közel 500 kötetet tartalmazó akciós listán olyan könyveket is megtaláltok, ami a testi és lelki egyensúlyra törekszik, vagy pedig a testmozgást helyezi előtérbe.

Aki pedig a hírességek iránt érdeklődik, az sem marad hoppon, hiszen a sportvilág számos meghatározó személyéről is akad néhány olvasnivaló.

Az akció 2017. március 1-től március 31-ig tart.

Az akciós listát ide kattintva tekinthetitek meg.

Mivel online könyváruházról van szó éppen ezért a megrendelt könyvet, vagy egy előre kiválasztott átvételi ponton, vagy házhozszállítást kérve vehetjük át.

Reméljük sikerül találni valami érdekeset az akciós listán.

Amennyiben sikerült segíteni, illetve tetszett ez a tartalom, akkor kérlek, nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson. Ha nem szeretnétek lemaradni a további akciókról, illetve tájékoztatásokról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessétek a M&D Blog további bejegyzéseit az alábbi közösségi média platformokon.

Mégegyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

bookline

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .