A Wizz Air új biztosító partnere a Chubb

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében bejelentette.

A napokban partneri megállapodást írt alá a Chubb biztosítóval utas- és útlemondási biztosítási szolgáltatásokra.

A wizzair.com oldalon és a Wizz Air mobilalkalmazásban végzett foglalásokhoz az utazók tartózkodási helyüktől függően igény szerint hozzáadhatják a Chubb által ajánlott termékeket!

Így a low-cost légitársaság utasai, akár külön utasbiztosítást, illetve külön az útlemondási biztosítást köthetnek! Azonban köszönhetően a Chubb filiozófiájának, ezeket akár együttesen is igényelhetik. A biztosítás Európa 23 országában, 17 nyelven érhető el.

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta

“A Wizz Air elkötelezett az iránt, hogy a lehető legalacsonyabb viteldíjakat és a kiváló utazási élményt nyújtson a teljes WIZZ utazás alatt. A Chubb az a partner, amely utasainknak testreszabott biztosítási szolgáltatásokat nyújt, ezáltal megteremtve azt a biztonságérzetet, amitől az utazás még inkább nyugodt és gondtalan lehet. Mi pedig azon leszünk, hogy folyamatosan javítsuk szolgáltatásainkat és termékportfóliónkat, hogy a legjobban kielégítsük tudatos és tapasztalt ügyfeleink igényeit.”

A Chubbról

A Chubb világ legnagyobb tőzsdén jegyzett vagyon- és felelősségbiztosítója. A Chubb a világ 54 országában jelen van, és széles ügyfélkör számára kínál vagyon- és felelősségbiztosítást, személyi baleset- és egészségbiztosítást, viszontbiztosítást és életbiztosítást. Átgondoltan és szakszerűen értékeljük, számítjuk és kezeljük a biztosítási kockázatot, a kárigényeket fair módon és a lehető leggyorsabban kezeljük és fizetjük ki. A vállalat kitűnik széles termék- és szolgáltatási palettája, változatos terjesztési csatornái, kivételes pénzügyi ereje, a kiváló kockázatelemzési gyakorlata, elsőrangú kárrendezési tapasztalata, valamint az egész világon elérhető helyi képviseletei révén. A Chubb anyacége, a Chubb Limited, a New Yorki Értéktőzsdén jegyzett (NYSE: CB), emellett szerepel az S&P 500 indexkosárban. A Chubb irodákat működtet Zürichben, New Yorkban, Londonban és más városokban, emellett világszerte mintegy 31 ezer munkatársat foglalkoztat. További információ a chubb.com/uk weboldalon található.

Donna Dorairajoo, a Chubb Európáért, Eurázsiáért és Afrikáért felelős utasbiztosítási regionális menedzsere elmondta

“Büszkék vagyunk arra, hogy Európa egyik legsikeresebb diszkont légitársaságával dolgozhatunk, amely sikert sikerre halmoz 2003-as megalapítása óta. A Wizz Air utasai mostantól kihasználhatják utas- és útlemondási biztosítási ajánlatainkat, amelyek kombinálják az előnyös kondíciókat, a vonzó árakat és mindenekelőtt a kiváló szolgáltatást és támogatást vészhelyzet és kárigény esetén.”

Ezzel pedig el is érkeztünk délutáni cikkünk végéhez. Hamarosan jelentkezünk a Netflix & Chill újabb epizdójával. Addig is köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok!

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, a WizzAir-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

chubb new logo

wizz_header_2015

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.