Életünk ABC-i (K)

Sziasztok! Ismét eltelt egy hét, és újra jelentkezünk az Életünk ABC-ivel. Ezen a héten a “K” betű van terítéken. Lássuk, hogy a szerkesztőknek mi jut erről az eszükbe elsőre:

Márk:


György:

 K – Kincs, ami nincs

Most kimondottan ez jut az eszembe, hiszen nekem nagyon tetszett ez a film, és azt hiszem ez volt az első Bud Spencer, Terence Hill filmem amit láttam, és itt szerettem meg a munkásságukat is. Szóval ez egy meghatározó film volt az életemben.


László: Kézilabda

Még középiskolában játszottam egy kézilabda tornán ami a 15. kerületi iskolák között volt, ahol  talán 10 percet tölthettem a pályán összesen. Nem tudom mit látott meg a Mogyoródi KSK akkori edzője bennem, mert tehetséget biztos nem. Nem voltam ügyetlen, de ügyes sem és inkább a lelkesedésem volt az, ami hajtott előre.

Még Fóton laktunk mikor igazolt játékos lettem, így nem volt nehéz azt az 5 kilométert lebuszozni, ha úgy alakult, hogy nem tudtak elvinni kocsival. Akkor a kézilabda volta az, amiben jobb szerettem volna lenni. Egy rövid ideig lehettem csak mezőnyjátékos, mert a kapusunk eligazolt és mivel én hobbiból focikapus voltam, ezért beállítottak a kapuba. eleinte nagyon rossz volt, de idővel magamra találtam. Csak rá kellett éreznem.

A csapatot  is nagyon kedveltem, remek kis társaság volt. Minden augusztusban a 2 hetes alapozó edzés úgy kezdődött, hogy át kellett futni Fótra és vissza a Somlyón keresztül. Nem tudom, hogy pontosan mekkora távolság az, de egy biztos volt, hogy én érek vissza elsőnek. Úgy tűnt, hogy nem csak ők inspiráltak engem, hanem én is őket, mert én, aki nem volt túlságosan ügyes képes voltam mégis valami kimagaslót csinálni arra késztette őket, hogy évről évre közelebb fussanak.

A kézilabda volt az, ami megtanított arra, hogy tiszteld az ellenfeledet, hiszen sosem tudhatod, hogy mire számíts. A csapatmunkára, amivel bármit el lehet érni, ha összedolgozik az ember. Valamint arra, hogy sosem szabad feladni, és addig kell küzdeni, míg a sípszót meg nem hallod.

 

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Még egyszer köszönjük a figyelmeteket!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

Samu György

Facebook: https://www.facebook.com/samuka942
Twitter: https://www.twitter.com/samugyrgy1
Instagram: https://www.instagram.com/samu942
Email: samu.gyorgy@mndsblog.com

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Szutor Márk
© Samu György
© Téglás László
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.