Kedvezményes áron érhető el a Wizz Privilige Pass

Sajnos a tegnapi meccsen kikapott a magyar válogatott, de talán van egy jó hírünk is. A WizzAir próbálja elkényeztetni az utazóközönséget!

Hiszen a Wizz Privilige Pass árából 25% kedvezményt biztosítanak mindenkinek, aki március 29-ig kiváltja ezt a szolgáltatást!

Lássuk is a részleteket!

Wizz PrivPass

Mi is az a Wizz Privilige Pass?

Nos a Wizz Discount Club-hoz hasonlóan ez a termék is azoknak az utazóknak lett kitalálva, akik sokat repülnek a low-cost légitársaság hálózatán. Azonban a két-három napos utazások helyett ennél hosszabb időt töltenek az úticéljukon. És így elengedhetetlenné válik számukra a plusz kézipoggyász használata.

Azonban, hogy ne csak ezt kombinálják egy csomagba, így a Privilige Pass megvásárlása után a “klubtagok” ingyenesen választhatják ki az ülőhelyeiket bármely a WizzAir bármely járatán (érvényes foglalás megléte mellett), azokban a sorokban is, ahol másképp csak díjfizetés ellenében foglalhatnának helyet. Mindemellett minden a WizzAir által elérhető reptéren elsőbbségi beszállást, valamint egy darab kis méretű személyes csomag (max: 40 x 30 x 18 cm), illetve egy darab nagy méretű (max: 56 x 45 x 25 cm) kézipoggyász  ingyenes fedélzetrevitelét foglalja magába.

Lássuk a feltételeket!

A 25% kedvezmény a teljes árra vonatkozik, ami már magában foglalja a mindenkor hatályos általános forgalmi adót. A 25% kedvezmény csak és kizárólag a wizzair.com, vagy a Wizz Mobil App-on keresztül megkötött új Wizz Privilige Pass feliratkozásokra érvényes. Amennyiben azokat 2017. március 29-én 23:59 CET-ig elkészítitek.

A tájékozatás nem teljeskörű, további részletekért, és feltételekért keressétek fel a https://book.wizzair.com/hu-HU/PrivilegePassPurchase weboldalt!

Amennyiben pedig bármi kérdésetek van, akár a vásárlást, akár a WizzAir-t, illetően, akkor ne habozzatok megkeresni minket. Akár a kommentek között, akár az elérhetőségeinken.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

wizz_privilege_pass_logo_version_1wizz_header_2015

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.