VB Selejtező 2018 Portugália – Magyarország

Sziasztok! Ismételten üdvözlünk minden foci rajongót.

A mostani VB Selejtezőt most a Portugálok ellen vívtuk meg, akikkel először szálltunk szembe ebben az évben. Tehát izgalmas mérkőzésre számíthatunk, már csak azért is, mert legutóbb egy 3-3 as döntetlent játszottunk ellenük.

Azt hiszem mindent elmondtam, kezdődjön tehát a mérkőzés:

Mielőtt belemerülünk a meccsbe, a csapatok felállását azért még ismertetném:

Magyarország:

Portugália:

És természetesen a cserék:

Screenshot 2017-03-25 20.46.15

Első félidő:

A félidő eleje lassan indult, a 7. percben Ronaldo kapura fejel, de mellé ment, viszont itt már látszott, hogy nem adják könnyen magukat. A 10. percben Cédric kapura fejelt, amit Gulácsi könnyen megfogott. Ekkor a 12. percben Vinícius Paulo szabálytalan volt, a portugálok jöttek szabadrúgással, amit Ronaldo lőtt el, ám fölé ment, de a sorfalról pattant meg, így szöglet következett. Quaresma végezte el, de könnyű labda volt. A 18.percben újabb portugál szöglet, ismét Quaresma a labdánál, de Gulácsi megfogja. A 20. percben Quaresma beadása Ronaldonak, de a fejelése mellé. A 31. percben megtört a jég, portugál gól született. Guerreiro szép passzt adott, amit André Silva gólra váltott be. Nem sokkal később a 36. percben André Silva visszateszi az érkező labdát és Ronaldo a bal alsó sarokba belőtte. Hosszabbítás nélkül, két gólos hátránnyal megyünk pihenni.

Az első félidőben a portugál játékosok voltak az aktívabb résztvevői a meccsnek, sok helyzetet alakítottak ki, amiből 2-őt gólra is váltottak. Ezzel szemben a magyarok az első gól után kicsit visszaestek, és csak 2–3 helyzetet sikerült a félidő alatt kialakítaniuk.

Második félidő:

A félidőt egy cserével kezdtük meg. Lang Ádám helyére Lovrencsics Gergő érkezett. Sajnos a 64. percben újabb portugál szabadrúgás következett, a labda mögött ismét Ronaldo, aki a sorfal mellett a jobb oldali kapufa segítségével belőtte, 3-0. A portugálok is cseréltek, André Silva helyére Bernardo állt be. A magyarok ismét cseréltek, Gyurcsó Ádám helyére Kalmárt küldték be. Gera szabálytalanság miatt sárga-lapot kap a 76. percben. Portugál csere João Mário helyére João Moutinho érkezett. Kádár szabálytalanságáért sárgalapot kap, a portugál szabadrúgása következik, de egymást találták el, így a kapura veszélytelen. Quaresma a 16-os belül cselez, majd beadja, de a fejes fölé ment. A portugálok utolsó cseréje, André Gomes helyett Pizzi jött a pályára. 88. Percben Bese még megpróbálja rálőni, de fölé ment. A hosszabbítás eseménytelenül zajlott, és 3-0-ás vereséggel zárult a találkozó.

Az utolsó játékrészben a portugálok ráültek az eredményre, és visszavettek az iramból. Természetesen a magyarok próbálkoztak helyzeteket kialakítani, de mivel a portugálok szervezettebbek voltak, így nem nagyon tudott a támadó szekciónk érvényesülni. Volt pár beadásunk, de összességében a meccs alatt komoly veszélyt a portugál kapura nem sikerült gyakorolnunk.


És bár a következő mérkőzésig még elég sok idő van hátra, természetesen azon találkozó eseményeiről is beszámolunk majd nektek. Addig azonban még rengeteg egyéb tartalommal készültünk.

Ha nem szeretnétek lemaradni ezekről, akkor kérlek, hogy iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok bármelyikén. Ha tetszett ez a cikk akkor nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg ismerőseitekkel, hogy ők se maradjanak le a bejegyzéseinkről.

Hamarosan ismét jelentkezünk. Köszönjük a figyelmeteket! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Samu György

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003020191199
Twitter: https://www.twitter.com/samugyrgy1
Instagram: https://www.instagram.com/samu942
Email: samu942@gmail.com

© Samu György
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.