Repüljetek Ausztráliába hihetetlen árakon a Qantas-al

Általában a vasárnap szokott lenni az a napunk a szerkesztőségnél, amikor csak a Heti hírösszefoglalóra koncentrálunk.

Köszönhetően azonban a Quantas-nak, és még egy pár másik légitársaságnak úgy tűnik, hogy ez elég gyorsan meg fog változni.

A mai nap során már tájékoztattunk titeket a KLM, és az Alitalia akcióiról, most lássuk, hogy mivel is huzakodott elő a Qantas?

Quantas Apr 2

A légitársaság mai bejelentése szerint minden Londonból induló, és Dubai-ban történő megállóval, vagy átszállással elérhető Ausztráliába tartó járatain repülhettek hihetetlen árakon. Legalábbis ahhoz az átlaghoz képest, ami ezt a viszonlyatot illeti. Melbourne-be már 222.000 Forinttól, míg Sydney-be már 225.000 Forinttól juthattok el.

A fent említett árak egy felnőtt fő részére turista osztályon történő oda-vissza utazásra értendőek. És már magukban foglalják a viteldíjat, a repülőtéri illetékeket, és adókat, az üzemanyagfelárat, a poggyászfeladás díját, és az egyéb adminisztrációs díjakat. Az akció a 2017. április 4-én 23:59 BST-ig (British Summer Time) elkészített új foglalásokra érvényes. Amennyiben az utazási időszak 2017. május 1-je, és 2017. május 31-e közé esik. A Qantas a pénteki, és vasárnapi indulással készített foglalásokon maximum £20 felárat számít fel.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért, és feltételekért keressétek fel a quantas.com weboldalt.

Amennyiben pedig bármilyen kérdésetek lenne a foglalást, a Quantast, vagy bármely más partner légitársaságunkat illetően, úgy ne habozzatok megkeresni minket.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmaiknról sem akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén!

Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok! Hamarosan további akciókkal jelentkezünk, és természetesen a már megszokott időben jövünk a Heti Hírösszefoglalónkkal is!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

qantas_2016_logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.