Újabb fejlesztések a British Airways-nél

A légitársaság lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében bejelentette a prémium kabintermékekre, illetve repülőtéri élményekre irányuló fejlesztéseit.

A jelenleg kifejezetten Club World, illetve First Class, azaz a hosszútávú flotta Business, és Első osztályú utasokra koncentráló befektetések többsége életbe lépett.

Melyről a légitársaság az alábbi videóösszeállítást juttatta el hozzánk.

Alex Cruz, a British Airways Elnöke és Vezérigazgatója elmondta:

Mindent megteszünk azért, hogy befektetéseink olyan innovációkat hozzanak maguk után, melyeket ügyfeleink nagyra értékelnek, és amellyel egy valóban egyedi fedélzeti élményt, és szervízt tudunk nyújtani. A fókusz jelenleg a Club World kabintermékünkön van, ezek közül is azonban kiemelt fontosságú a catering, és az alvás komfort, mely a jövőben új ülésekkel lesz megvalósítható.

A fejlesztések azonban nem csak a long-haul flottát érintik, azonban a British Airways elsősorban itt igyekszik megvalósítani a terveit, hiszen ha a hosszabb útvonalakon sikeresnek minősülnek az újítások, akkor rövidtávon ez különösen igaz lehet majd a jövőre nézve.

2017. áprilisától bármely hosszútávú járaton, és bármelyik osztályon helyet foglaló utasok kiélvezhetik a fedélzeti Wi-Fi nyújtotta előnyöket. Míg a rövidtávú flotta fejlesztései úgyszintén ebben az évben kezdődnek majd. Ezzel Európában elsőként a British Airways lesz az a légitársaság, akik nagysebességű (4G) hálózati kapcsolattal rendelkeznek majd. És céljuk, hogy 2019-re a teljes flotta 90%–án elérhetővé tegyék ezt a szolgáltatást.

Az utasok nem csak a fedélzeti szórakoztató rendszeren keresztül, hanem saját eszközeiket használva is képesek lesznek a világháló böngészésére, email-jeik, illetve közösségi média profiljaik ellenőrzésére. A nagy sebességnek köszönhetően azonban egy új lehetőség is megnyílik előttük, hiszen akár Netflix, akár YouTube videók streamelése is elérhetővé válik majd.

Jelenleg két opció van tervbe véve, Simply Connect, és Connect Plus elnevezéssel. Az utasok kiválaszthatják, hogy mindössze egy órára, négy órára, vagy a járat teljes időtartamára szeretnének csatlakozni a hálózathoz. A Simply Connect díjcsomag alapvető böngészésre, és email-ek letöltésére, valamint azonnali üzenetváltásra ad lehetőséget £4.99-től. Míg a Connect Plus mindezen felül egy gyorsabb sebességeket ad majd felhasználóiknak, és ezzel lehetővé válik a videó lejátszás is, a szolgáltatás pedig £7.99-től indul majd.

Lezárásképpen Cruz elmondta

A Club World és Club Europe termékeink hatalmas szerepet töltenek be a légitársaság életében, és ügyfeleink elégedettsége terén is. Mi vagyunk az egyetlen Egyesült Királyságbeli légitársaság akik mind rövidtávú, és hosszútávú járatokat üzemeltetnek, és célunk, hogy akárki, akármelyik flottán repül velünk ugyanazt a kiváló British Airways szolgáltatást kapja.

Köszönjük a British Airways munkatársainak, hogy továbbra is partnerükként tekintenek ránk, és, hogy rajtuk keresztül eljuttathattuk hozzátok ezeket a híreket.

Ha bármi kérdésetek van akár a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance, illetve egyéb légitársasággal kapcsolatban, akkor nyugodtan keressetek meg minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Illetve kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.