A Hét Appja Bővebben (Android): Weather Live

Akár a legtöbb időjárás alkalmazás, az Appalon Apps Weather Live applikációja is olyan, mint a többi, viszont ez azt is csinálja amit a Play Áruházban látunk az alkalmazás letöltésénél.

Ráadásul az ilyen alkalmazások a felhasználó személyétől is függenek, valaki szereti, ha lényegre törő és minimális dizájnnal rendelkezik, de vannak olyanok is akiknek az a fontos, hogy minél menőbben nézzen ki.

Pontosan ilyen a Weather Live. Egyáltalán nem zsúfolja tele a kezdőképernyőt, továbbá a legfontosabb információk elérhetőek a számos egyéb beállítható mellett.

Az alkalmazás kétféle verziója érhető el, egy ingyenesen letölthető, melyben néhány opciót egy rövid reklám megtekintésével érhetünk el, valamint a teljes verzió, melyet az ingyenes verzióból tudunk aktiválni.

Az egyik legérdekesebb dolog a Weather Live-Screenshot_20170412-172122ban, hogy különböző, szebbnél szebb képekkel reprezentálja az aktuális időjárást. Tegyük fel, hogy esik az eső. Ekkor akár egy füves legelő képét mutathatja naplementével, melyre az eső a felhők között esik rá. Vagy, ha napos az idő akkor egy olyan képet láthatunk, melyen néhány felhő rontja csak el a tengerkék ég összképét. És így tovább.

Az információk a képernyőn áttűnőek, ezáltal le lehet olvasni a számunkra fontos adatokat és továbbra is látható a háttérkép.

Akár a hozzá hasonló időjárás applikáció, a Weather Live is követni tudja az aktuális helyzetedet a GPS segítségével, valamint továbbiakat is hozzá tudsz adni, váltogatni tudsz Fahrenheit és Celsius fok közötti mértékegységek között, és természetesen ott van az elmaradhatatlan 12-24 órás idő formátum. Valamint az értesítési felületen is elérhető az alkalmazás a minimális információkkal. Amennyiben csak a hőmérsékletre lennénk kíváncsiak, akkor elég csak a hálózat szolgáltató neve mellé pillantani.

Továbbá legalább egy tucat személyre szabható tulajdonsággal rendelkezik, amivel egyedivé varázsolható az alkalmazás.

Screenshot_20170412-172112A 4 féle információs felület mellett, visszajelzést tudsz küldeni az aktuális időjárásról ikonok segítségével, sőt további információkkal szolgál a napról és a holdról, melyeket percre pontosan leolvashatunk. Ne feledkezzünk meg a várható esőről sem, melyet egy térkép formájában is elérhetővé tettek. A lekérdezés időpontjától számítva megnézhetjük, hogy a következő 22 órában, hogyan fog alakulni az időjárásunk.

Az információs felületekről még ejtenék pár szót, hiszen ez az a része a programnak amely jelentősen testre szabható. Gondolok itt a különböző paraméterekre, melyek a páratartalomtól kezdve a légnyomáson keresztül egészen a szél erősségéig beállíthatóak, felcserélhetőek. A leghasználhatóbb a dashboard volt a hibrid mellett, ami egy műszerfalra emlékeztet, a kör kinézet nem nyújtott elég információt ahhoz képest, hogy mekkora helyet foglalt el, a szöveges felület pedig egész egyszerűen nem volt elég egy ilyen alkalmazáshoz.

Azt gondolom a Weather Live-ról, hogy nagyon szép és informatív, de a reklámokkal rontják a program élvezhetőségét, a felbukkanó ablakok nem egyszer zavaróak voltak. A teljes verzióra frissítést ajánlanám, hiszen nem drágább, mint 125 Forint, és cserébe egy teljesen személyre szabható alkalmazást kapunk.

 

google-play-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.