Netflix & Chill: Taken – Solo (Season 1, Episode 7)

Ahogy az előző héten már számítani lehetett rá, Bryan Mills (Clive Standen) szóló akciói előbb utóbb rossz véget érnek, és ez meg is történt.

Akár úgy is felfoghatjuk, hogy átestt a tűzkeresztségen az elrablását tekintve, de ez elkerülhető lett volna, amennyiben bízik a csapatában.

Szeretném azt hinni, hogy végre csapatjátékos lesz, de addig míg ez meg nem történik  sok víz fog még lefolyni a Dunán.
Spoiler-Alert

Bryan Carlos Meija (Romaro Orzari) iránti megszállotsága valakinek az életébe fog egyszer kerülni, ha nem is az övébe, akkor az egyik csapattársáéba vagy esetleg a hozzá egyre közelebb álló Asha-nak fog baja esni.

A Nemzetközi Hírszerzésnek dolgozó szigorúan titkos akciócsoport egy fülest kap miszerint egy nemzetközi fegyverkereskedőt, Tomas Vitek-et látták Montreal közelében egy pillanatra, de nem sokkal később felszívódott. Minő véletlen, hogy főhősünk megszállotságának alanya  pont az egyik kliense.

2017-04-17.png

Éppen ezért Christina Hart ( Jennifer Beals) beküldi Bryan-t, hogy kihalgassa Meija-t további információk reményében, amit egy kicsit elhamarkodott döntésnek gondoltam először, de kiderült, hogy egy másik okból is pont őt kérte. Ami pedig arra ment ki, hogy Bryan elveszíti e a türelmét és elbukik a teszten. Nem így lett.ű

A csapatnak sikerült lenyomozni Vitek-et és kideríteni, hogy az egyik újabb ügyfele egy kisebb bandavezér, Jimmy Dunne, aki nagyobb babérokra akar törni, hiszen Carlos Meija már nincs a képben. Ez teljesen érthető. Dunne a találkozónál felvette Vitek-t és együtt mentek tovább, de még mielőtt elhajtott volna az autó, Bryan egy magánakcióval elhelyezett rajta egy nyomkövetőt.

2017-04-17 (2).png

Míg Christina felelősségre vonta Bryan-t a kis megmozdulása miatt, addig sikerült lokalizálni és elfogni a fegyverkereskedőt. Itt egy kicsit összezavarodtam, hiszen a csapat elvileg már tudott Vitek hollétéről és ez elég is lett volna a lenyomozásához, de akkor minek kellett arra várni, hogy a nyomkövető rátaláljon a férfira, és ami a legzavaróbb tényező volt számomra, hogy az eszköz Dunne kocsijára lett felhelyezve.

A csapat simán elfogja Vitek-et, azonban az akció során belefutnak a montreali rendőrségbe, akik a férfit figyelték már egy ideje. Egyszerűen nem tudtak volna megereszteni egy telefont, hogy mit szeretnének csinálni, és nem állna elő az a helyzet, hogy pisztollyal hadonásznának egymásra. Egészen addig míg Bryan beviharzik a furgonnal és sikeresen elszállítják Vitek-et egy biztonsági zónába. Azonban a rendőrség és Vitek emberei is Bryan-ék nyomábban vannak, és a régi addig vezetek míg nem sikerül leráznom őket módszer be is vált, egy ideig.

2017-04-17 (1).pngVégső soron Bryan a csapat érdekében feláldozza magát, amiről nem szólt előre a többieknek, és inkább hagyja magát elvitetni a bűnözőkkel. Mennyivel könnyebb lett volna, ha gyorsan megbeszélték volna és nem fogták volna el Bryan-t. Megúszott volna egy kiadós verést és a csapatnak sem kellett volna megmentenie őt. Az egészben az a vicc, hogy képes volt a civil autók között szlalomozni, de egy kislánynak pont akkor kellett áttekernie az úttesten mikor egy autós üldözés történik.

Vitek emberei számomra olyannak tűntek, mintha egy agyon osztoztak volna. A vallatás során Bryan csak egy dolog miatt maradt a józan eszénél, az pedig a kiképzéséről felvillanó képek. Mindazt amit tennie kell egy ilyen helyzetben a túléléséért, azt Dave és Scott tanácsai tették lehetővé.

Szerencsére a nyomkövetőt nem fedezték fel, és így ráakadtak a rejtekhelyre ahol fogva tartották őt, hiszen dunne emberei kezükbe vették az irányítást és miután Vitek bérenceit likvidálták, folytatták Bryan kihallgatását. Bryan felhasználta mindazt amit Dave-től és Scott-tól tanult, megnyílt az őt kihallgató személynek és ezáltal elhitette, hogy nála van az irányítás, de pont fordítva történt.  Az egyik pillanatban még beszélgettek, a másikban már Bryan a foglyaként cipelte felfelé a lépcsőn. A golyózáport hirtelen csönd törte meg, és ismerős arcokat pillanthatott meg főhősünk. A csapat a megmentésére sietett és épp időben értek oda.

2017-04-17 (3).png

Mindezek után, Bryan-nek találkozni kellett Asha szüleivel, hiszen egyre komolyabbra fordulnak a dolgok közöttük. mikor a munkájáról esett szó ő a ha elárulom meg kell, hogy öljelek mottót finomabban értelmezte és annyit árult csak el, hogy a kormánynak dolgozik.

Vajon miért lehettek Asha szülei ennyire nyugodtak a titkolózó férfivel szemben? Mikor láthatunk újabb részleteket Carlos Meija-val kapcsolatban?

Találkozunk a következő héten az újabb résszel!

Amennyiben tetszett a tartalom, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Ha nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül. Valamint kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Mégegyszer köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.