A Hét Appja Bővebben (Android): Microsoft Arrow Launcher

Mi is a Microsoft Arrow Launcher? egy olyan alkalmazás, amit a Microsoft emberei készítettek .

Akárcsak a többi hozzá hasonló program, ez is megváltoztatja a kezdőlapot, az ikonokat és további beállításokat tesz elérhetővé.

A csavar benne az, hogy arra törekedtek, hogy egyszerűbbé tegyék az Android felhaszná

Az Arrow Launcher-t ugyanúgy kell telepíteni, mint más applikációt a Play Áruházból. A telepítője csak 7 megabájt, ráadásul a legújabb 3.3 verzió már a 4.0.3-as verziójú telefonokon is elfut. A program első futtatásakor elemzi a telefonodon levő alkalmazásokat és megkér, hogy válassz legalább 8  alkalmazást, amit majd a kezdőképernyőjére fog helyezni.  A főképernyő mellett további 2 lap alkotja a kezdő képernyőt, egyet balra, a másikat jobbra tudjuk elérni.

Az alkalmazás a Home megnyomására visszatér, oda Screenshot_20170426-100246ahol kedvenceinket találjuk meg, a beállításokat, valamint a bal felső sarkában a képernyőnek az aktuális időt és dátumot lehet leolvasni. Jobbra a közelmúltban kapcsolatba lépett személyeket tudjuk megtekinteni az utolsó 5 kamerával készített képpel, és szintén itt tekinthetjük meg az nemrég kapott üzeneteinket is. Továbbá ugyanitt a dokumentumainkat tudjuk még elérni, azzal együtt, hogy a OneDrive-on levő tartalmainkhoz is hozzáférhetünk, míg balra a bejegyzéseket, emlékeztetőket a letöltéseinket és a leggyakrabban használt alkalmazásokat  követhetjük nyomon.

Screenshot_20170427-173900A beállításokon belül csoportra vannak szedve a különböző opciók,  Kezdjük az általános beállításokkal. Itt  frissítéseket kereshetünk, biztonsági mentést készíthetünk, vagy akár beállíthatjuk az alkalmazás alapértelmezett nyelvét is. Ezek után az alkalmazásokra vonatkozó részletesebb beállításokat szedték külön, amiben az alkalmazásikonok méretét, az kezdőképernyő lezárását, vagy pedig a vízszintes lapozás helyett a függőlegest tudjuk bekapcsolni. A névjegyeknél kiválaszthatjuk az alapértelmezett SMS és a tárcsázó alkalmazást, valamint amennyiben a névjegynél az illető avatárjára nyomunk akkor azzal visszahívhatjuk őt. Az emlékeztetők be- és kikapcsolásának lehetősége után már csak a programmal kapcsolatban adnak lehetőséget a visszajelzésre.

A Home képernyő alján található kör gombra, ha rábökünk, akkor az alkalmazásokat listázza ki olyan módon, mintha névjegyek lennének. A rendezésüket tekintve vízszintesen és függőlegesen képes megjeleníteni az alkalmazás.

A testre szabást tekintve az alapvető beállítások, mint például Screenshot_20170426-100329a kezdőképernyő hátterének megváltoztatása mellett megtalálható az is, hogy a Bing a nap legszebb fotóit jeleníti meg számunkra. Ami még hasznos, hogy az Android rendszer beállításait is megtalálhatjuk az Arrow Launcher beállításai között. Amennyivben alulról felfelé húzzuk az ujjunkat a képernyőn akkor egy gyorselérés eszköztárat pillanthatunk meg, ahol a Wifi, mobilinternet, Bluetooth és a zseblámpa mellett a repülős üzemmódot tudjuk be- és kikapcsolni.

Akárcsak a legtöbb Arrow Launcher-hez hasonló alkalmazás a Settings menüponton belül mutatkozik meg a részletessége és a használhatósága.  A felső sávban 4 kör alakú ikon funkciói balról jobbra az alábbiak: háttér megváltoztatása, visszajelzés az Arrow Launcherrel kapcsolatban, tippek és súgó valamint a negyedik az Android rendszer beállításait nyitja meg.

A Microsoft Arrow Launcher gyors, elegendő testreszabást biztosít, nem hiányzott semmi olyan funkció, amit egy átlagos napon ne használna az ember, és ami a legjobb benne az pedig az, hogy ingyenes. Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy a Microsoft a teljesítményre helyezte a hangsúlyt ezzel az applikációjával.

google-play-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartottatok! Sziasztok!


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Téglás László

Facebook: https://facebook.com/teglaslaszlo
Twitter: https://twitter.com/teglas_laszlo/
Instagram: https://www.instagram.com/teglaslaszlo/
Email: teglas.laszlo@mndsblog.com

© Téglás László
© Copyright by M&D’s Blog Since 2014

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.