A Hét Appja Bővebben (Android): Buffer

Nem is gondolnátok, hogy mennyire időigényes, és mennyire nem akkumulátor-kímélő a Facebook, Instagram, Twitter, és egyéb közösségi média alkalmazások folyamatos megnyitása.

Nos erre talán megoldást kínálhat a Buffer.

Bár az alkalmazást alapvetően az utolsó pillanatban kellett előhúznom a tarsolyból.

Hiszen nem számítottam rá, hogy annyi idő után ismét Android alkalmazás tesztet írok majd. Így esélyes, ha valószínűtlen is, hogy bizonyos funkciókat nem fedezek fel, avagy nem foglalok bele ebbe a cikkbe.

Nade, akkor kezdjük is el.

Szóval alapvetően képzelhetitek, hogy a közösségi média profiljaimmal mennyit foglalkozom, amikor a profilképem 2015. márciusában, és minden egyéb adatom még annál is régebben került frissítésre.

Ez azonban nem érinti az M&D’s Blog különböző social media felületeit, hiszen ezekkel igyekszünk annyit foglalkozni amennyit csak lehet, arról már nem is beszélve, hogy a háttérben dolgozunk azon, hogy folyamatos változtatásokat vezessünk be. Amik a Ti kényelmeteket szolgálják majd.

A tapasztalatok természetesen azt mutatják, hogy nincs egy kiváló platform, hiszen mindegyik eltér a másiktól valamiben. És ez különösen igaz a Facebook – Instagram, Illetve a Twitter – Tumblr párosra.

Mi a probléma?

Alapvetően a négy különböző app használata ahhoz, hogy egy dolgot véghezvigyek eléggé sok munkát igényel. Így tehát kerestem folyamatosan azt a lehetőséget, ami megkönnyítheti a dolgomat. Ennek köszönhetően találtam rá a Bufferre. Mely nem csak, hogy minden közösségi média fiókunkat képes kezelni olyan extra funkcionalitást is ad hozzá, ami mindenképpen előnyös lehet.

Ilyen például az időzített Instagram, illetve Twitter posztok összessége, ami bár így hirtelen senkinek nem jelenthet túl nagy dolgot. Hiddjétek el, akkor, amikor egyszerre több platformon kommunikálunk mindannyiótokkal, és amikor mindezt nem tudjuk kényelmesen megtenni, akkor természetesen elkezdünk alternatívákat használni, és elkezdünk olyam megoldások után kutatni, amik segíthetnek az adott helyzetben.

Maradva mégy egy ideig az Instagram-nál, mivel tudom, hogy itt merülhetnek fel a kérdések. Igen, elismerem az Instagram kiválóan alkalmas arra, hogy profilokat csatlakoztassunk, és mindezek után egy képet kirakva automatikusan feltöltessük az alkalmazással mindezt a többi felületre. Azonban ehhez ott kell lenni, és abban a pillanatban megtenni mindezt, amikor amúgy is szerettük volna.

Akkor már miért ne időzítsük be egy évre előre az összes tartalmunkat, mint ahogy a visszatérő cikkeink esetében is tesszük, és miért ne spóroljunk magunknak időt ezzel a megoldással?

Mindezek mellett bár ezekről a változásokról nem tudtok, hiszen a háttérben történnek a Facebook oldalunkkal is igyekszünk foglalkozni, és minél inkább életbentartani, miközben a nézőszámot emeljük. Ez azonban nem megy olyan könnyen, mint ahogy azt sokan elképzelnék, ennek megfelelően tehát jól jön, amennyiben minden olyan tartalmat melyet nem a WordPress rendszerén publikálunk egy mozdulattal át tudjuk húzni egyik platformról a másikra. Ezáltal ismét időt, és egy-egy néhai fejfájást megspórolva magunknak.

Alapvetően az alkalmazásról még valószínűleg bőven lehetne írni, azonban mint azt már fentebb is említettem ez a review igencsak vészmegoldás volt a részemről, és a három nap tesztelés alatt (ami leginkább naponta 15 perc) nem maradt időm más funckiókat felfedezni.

Így tehát szeretném megadni nektek a lehetőséget, hogy megnézzétek én mit hagytam ki ebből a tesztből. Melynek megfelelően az alkalmazás letöltési linkjét természetesen alább találjátok!

google-play-icon_2x

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több embert elérhessünk. Ha szeretnétek értesülni további akciós ajánlatokról, a heti hírekről, illetve minden egyéb tartalmunkról, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, vagy kövessetek minket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.