Újabb nemzetközi buszos szolgáltatás indul Budapestről!

Kedves olvasóink!

A FlixBus buszos utazási társaság 2017. augztus 1-jén lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be útvonalbővítési szándékait.

Melynek jelenleg a magyar főváros áll a középpontjában, és ezzel egy újabb olcsó, és megbízható szolgáltató lép be az állami, illetve magán volán társaságok által dominált piacra.

Mindenek előtt azonban kezdjünk egy kis történelemmel.

A FlixBus egy európai mobilitási szolgáltató, mely 2013 óta kínál alternatív, kényelmes, megfizethető és környezetbarát utazási lehetőséget. Az intelligens hálózatfejlesztésnek, és a legkorszerűbb technológiai háttérnek köszönhetően a FlixBus Európa legkiterjedtebb távolsági buszhálózatát alakította ki napi 200.000 járattal, amelyek 1.200 célállomást és 24 országot kötnek össze.

A Németországban alapított startup helyi kis,- középvállalkozásokkal együttműködve ötvözi a minőséget és a tapasztalatot. A berlini, müncheni, párizsi, zágrábi, milánói és koppenhágai irodákban dolgozó FlixBus csapat a következőkért felel: hálózatfejlesztés, ügyfélszolgálat, minőségellenőrzés, marketing, sales, jegyárusítás árazás, üzletfejlesztés és technológiai fejlesztés. A regionális buszpartnerek – amelyek szokszor családi vállalkozások több generációnyi sikerrel a hátuk mögött – felelősek a mindennapi járatok és a FlixBus járműveinek üzemeltetéséért, a legmagasabb kényelmi és biztonsági követelményeknek megfelelően. Így tehát az innováció, a vállalkozási szellem és az erős, nemzetközi mobilitási márka egységet alkot a hagyományos kkv szektor tapasztalataival. A FlixBus nemzetközileg is egyedülálló üzleti modellt használva szállít több millió utast Európa-szerte és kínál több ezer munkahelyet az iparágban.

És akkor most lássuk is a részleteket!

Idén nyáron a FlixBus tovább bővíti zöld hálózatát és magyar városokkal is összeköti a környező országok legnépszerűbb nyaralóhelyeit. Horvátország, Szlovénia, Olaszország és Erdély is új, napi járatokkal érhető el augusztusban. Az InterFlix jeggyel akár körutazássá is alakítható a nyaralás. Az utazások online a https://www.flixbus.hu/ oldalon, az ingyenesen használható magyar nyelvű FlixBus mobilalkalmazásban, illetve Európa-szerte 24.000 partner irodánál foglalhatók.

És, ha már megemlítettük az alkalmazásokat, akkor had segítsünk nektek annyival, hogy ide beszúrjuk a két nagy mobil platform letöltési linkjeit.

app-store-icon_2x

google-play-icon_2x

windows-phone-icon_2x

Az iOS, Windows és Android rendszeren is elérhető ingyenes mobilalkalmazással az utazók egyszerűen lefoglalhatják jegyeiket, ellenőrizhetik az elérhető útvonalakat, utazásukkal kapcsolatos aktuális információkat kaphatnak push üzenetek révén, a navigációval pedig térképen ellenőrizhetik a buszmegállók pontos helyét. Az utasfelvétel papírmentesen, QR kóddal is lehetséges, a foglalást pedig az indulás előtti 15-ik percig módosíthatják az utasok.

Tengerpart, városnézés, hegyvidék közvetlen járatokkal, már 4690 forinttól

Azok számára, akik nem készültek fel előre az augusztusi nyaralási szezonra, mégis útra kelnének, a FlixBus új nyári menetrendje több vonzó célpontot is kínál. A Budapest és Padova között közlekedő járat Szlovénia legszebb városait, Maribort és Ljubljanát érintve jut el Olaszországba, ahol a FlixBus utasai akár Triesztet és Velencét is választhatják megállóként. Horvátország legnagyobb üdülőközpontjaiba is minden nap indul közvetlen járat, de Zadar és Split mellett Közép-Dalmácia kisebb gyöngyszemei, Vodice, Primošten, Trogir és Makarska is elérhetők a menetrendben.

Azok, akik nem a tengerpartra vágynak, hanem várost néznének, vagy épp a kánikulai napok elől menekülnének hűvösebb vidékre, az Erdélybe, Szlovákiába és Lengyelországba induló járatok közül választhatnak. A Budapest-Varsó vonalon többek között Pozsony és Łódź is elérhető, míg a fővárost Wrocław-val összekötő távolsági busz Ružomberok és Donovaly megállóhelye az Alacsony-Tátra népszerű túraútvonalait is könnyen megközelíthetővé teszi. A Romániába induló napi járatok Csíkszereda, Nagybánya, Marosvásárhely, Temesvár és Nagyszeben végállomással közlekednek, de Arad, Kolozsvár és Gyulafehérvár is összeköttetésbe kerül a fővárossal, míg bizonyos járatok szegedi és debreceni indulást is lehetővé tesznek.

InterFlix jegy – különleges ajánlat európai körutazáshoz

A FlixBus Európa vezető mobilitási szolgáltatója, a legkiterjedtebb intercity buszhálózattal. Jelenleg 24 ország 1.200 állomására biztosít közel napi 200.000 csatlakozást. Hogy a nemzetközi utazás még egyszerűbb legyen, a FlixBus bevezette az InterFlix jegyet, amellyel 99€-ért (a jelenlegi árfolyamon számolva kb. 30.990 Ft-ért) Európa-szerte 5 várost látogathatnak meg az utazók. A jegy 3 hónapig érvényes, így kiváló megoldás azok számára, akik európai körutazásra indulnak. A jegy az interflix.flixbus.com oldalon vásárolható meg. Az InterFlix voucher kódjai két város között közlekedő közvetlen járatokon használhatók fel, melyek rugalmasan foglalhatók a FlixBus oldalán és mobilalkalmazásán keresztül.

Kényelmes, környezettudatos és költséghatékony utazás

„Minden járatunk kényelmes ülésekkel és lábhellyel rendelkezik, így az Adriára tartó éjszakai buszon is komfortos körülmények között spórolhatnak időt az utasok. Zöld flottánk mindegyik járművén ingyenes WiFi, az ülések mellett pedig konnektor is található, ennek köszönhetően az okos eszközök hosszabb utazás során is végig használhatók maradnak. Ezzel is arra törekszünk, hogy még élvezetesebbé tegyük a buszon töltött időt.”

– mondta el Miklósy Boglárka, a FlixBus regionális szóvivője.  

FlixBus járatok úticéljai augusztusban az alábbiak szerint alakulnak:

FlixBus

Ezúton szeretnénk megköszönni a FlixBus vezetőségének, hogy felvették velünk a kapcsolatot, és reméljük, hogy a jövőben velük is egy olyan gyümölcsöző kapcsolatot tudunk majd kiépíteni, mint a többi kiemelt partnerünkkel.

Amennyiben Ti is kihasználnátok az olcsó, megbízható, és minőségi utazási lehetőséget idén nyáron, akkor kérlek nyomjatok a cikkre egy like-t, és osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, akkor iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, valamint kövessetek bennünket az alábbi közösségi média platformok mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

flixbus-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.