Utazási előrejelzés a British Airways-től

BA Media CentreA British Airways lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében a tegnapi (2017. október 9-i) nap során bejelentette az utazási előrejelzéseit a következő évre.

Melynek keretein belül a légitársaság szakemberei 18 must-see desztinációt válaszottak ki 2018-ra.

Hatalmas érdeklődéssel várt sportesemények, új útvonalak, TV műsorok mind befolyásolják az előrejelzéseket.

A Game of Thrones utolsó évada például Horvátország desztinációt helyezte az elsők közé a térképen. Miközben Barbados és Muscat úgy szintén hatalmas érdeklődésnek örvend.

Mint az egyik legkívánatosabb úticél a Seychelle-szigetek is a kötelező látnivalók listáján szerepelnek a 2018-as évben. Hiszen az egyik legidillibb szigetcsoportrl beszélhetünk a világon, ami diverzitásának köszönhetően mindenkinek tökéletes kikapcsolódást nyújthat. Arról már nem is beszélve, hogy 2018. március 24-től a British Airways lesz az egyetlen légitársaság amely közvetlen járatokat tud ajánlani az Egyesült Királyság területéről.

A folyamatosan fejlődő, és innovatív megoldásokat kínáló Toronto úgyszintén az egyik olyan desztináció aminek megoldásait figyelemmel kíséri a légitársaság. Kanada 2017-ben ünnepelte a 150-ik évfordulóját, és a különböző ünnepségek központjában természetesen ez a város állt, melyre egyre inkább úgy tekintenek az utazók, mint az ország legjobb úticélja.

Claire Bentley a British Airways Holidays Ügyvezető Igazgatója elmondta.

“A legtöbb utasunk mindig szeret tippeket kapni a legújabb és legnépszerűbb desztinációkról. Ennek megfelelően több éves tapasztalattal a hátunk mögött biztosan, és megbízhatóan tudunk különböző ajánlatokat tenni, amik minden leendő utasunknak megfelelő megoldást nyújthatnak, kezdve a három napos városlátogatásoktól egészen a több úticélos megoldásokig.

Az utazási csomagjain legjobb tulajdonsága, hogy senkinek nem okoznak majd pénzügyi gondokat, hiszen már £150 előleg kifizetésével biztosíthatóak az utazások.”

Az ügyfeleink a British Airways Holidays szolgáltatásait igénybe véve egy teljesen személyreszabott megoldást kaphatnak, attól függően, hogy pontosan milyen terveik vannak. És akár autóbérléssel, vagy szállodafoglalással egészíthetik ki a foglalásaikat. Mindezt úgy, hogy csak és kizárólag egy ügyintézővel kell felvenniük a kapcsolatot, illetve amennyiben a légitársaság önkiszolgáló felületét használják, úgy ezen keresztül tudnak minden szolgáltatást kiválasztani.

Seychelle-szigetek

britishairways_216864178559881

A nászutasok, családok, és fanatikus napozók paradicsoma, a Seychelle-szigetek híres a gyönyörű tengerpartjairól, kristálytiszta vízéről, illetve korall-zátonyairól. A 115 különálló szigetből felépülő hleyen mindenki megtalálhatja a tökéletes szórakozást, vagy éppen relaxációs lehetőségeket a búvárkodástól, egészen az egzotikus piacokon át, a csendes és hangulatos tengerpartokon történő pihenésig. 2018. márciusától a British Airways lesz az egyetlen olyan légitársaság, mely az Egyesült Királyság területéről közvetlen járatokat biztosít majd az ide utazóknak.

A British Airways Holiday ajánlatának köszönhetően pedig most mindenki kiélvezheti a Seychelle-szigetek által nyújtott lehetőségek mindegyikét. Hiszen hét éjszakát tölthetnek el a 3*** Le Relax Hotel & Restaurant szállodában £1,209.00 / fő áron, amennyiben a 2018. május – 2018. júniusi utazási időszakban kiválasztott dátumokon utaztok. A fent említett árak magukban foglalják a Word Traveller (Economy) osztályú Heathrow-ról történő oda-vissza utazás, valamint a szoba árát, melyhez szállodai reggeli tartozik. A fentebbi ár a 2017. október 27-én 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) véglegesített új foglalásokra érvényes, melyet a ba.com vagy a +44 (0) 844 493 0778-as telefonszámon tudtok elintézni.

Mindazoknak, akik csak a repülőjáratokban érdekeltek, azoknak a retúr jegyek World Traveller (Economy) osztályon £695 / fő, a World Traveller Plus (Premium Economy) osztályon £998 / fő, a Club World (Business) osztályon £2494 / fő, míg First (Első) osztályon £3492 / fő áron érhetőek el a jegyek.


Toronto

britishairways_216861061593436

Lepjétek meg magatokat egy túrával Toronto-ba, mely Kanada legnagyobb város, és egy olyan metropolisz, mely fantasztikus művészeti, kulturális, kulináris lehetőségekkel, illetve kiváló látnivalókkal, és éjszakai élettel rendelkezik. Azok akik mégjobban szeretnének elmerülni a város nyújtotta élmények sokaságában, mindenképpen azt javasoljuk, hogy a Toronto-i Film Fesztivál idejére próbálják meg tervezni az utazásukat, ami globális érdekeltségnek, és a legnagyobb publikus nézőszámnak örvend és közel évi 480.000 látogatót vonz magához. A London – Toronto közötti közvetlen járatokon melyek az év során folyamatosan közlekednek, könnyen megtalálhatod a neked való időpontokat, akár a tökéletes napsütötte nyári napok során, akár a hóeséssel tarkított téli estéken szeretnétek kikapcsolódni.

A British Airways Holidays jelenlegi ajánlata három éjszakát kínál a 3*** Bond Place Hotel Toronto-ban, £449 / fő áron, amennyiben 2018. január 12-e és 2018. március 23-a között utaztok. A fent említett ár már magában foglalja a World Traveller (Economy) osztályú Heathrow-ról történő oda-vissza utazás, valamint a szállodai szobafoglalás árát. Amennyiben a foglalásaitokat 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) véglegesítitek. Az ajánlat csak és kizárólag az új foglalásokra érvényes. További információkért látogassátok meg a ba.com weboldalt, vagy hívjátok a +44 (0) 344 493 0122-es telefonszámot.

Azon utazók, akik inkább saját maguknak szeretnének szállást foglalni, vagy csak a repülőútban érdekeltek, nekik a British Airways £398 / főtől kínál oda-vissza jegyeket World Traveller (Economy) osztályon. További jegyek elérhetőek a World Traveller Plus (Premium Economy) osztályon £773 / főtől, Club World (Business) osztályon £2062 / főtől, míg First (Első) osztályon £2488 / főtől.


Nashville, Tennessee

britishairways_216862103765603

Örömmel jelentjük be a 2018. májusától közlekedő új útvonalunkat, Nashville-t, ahova Európából csak és kizárólag a British Airways kínál közvetlen járatot. A country zene, és a whiskey kedvelőinek mindenképpen jól hangzik majd ez az úticél. Hiszen a világhírű Bluebird Café, és a Country Music Hall of Fame mind-mind ebben a városban található. A Jack Daniel’s főzdéjéről, ahol akár vezetett túrát is kérhetnek az idelátogatók már nem is beszélve. Mindezen programok után mindenképpen ajánlanánk egy kifejezetten a déli konyhának megfelelő ropogós sült csirkét, és garnélát.

A British Airways Holidays ajánlatával az utazók öt éjszakát tölthetnek el a 3*** Hyatt Place Nashville/Brentwood szállodában £899 / fő áron, amennyiben 2018. május 14-e és 2018. június 25-e között tervezitek az utazásotokat. A £899-os ár tartalmazza a World Traveller (Economy) osztályú oda-vissza utazást Heathrow-ról, valamint a szállodafoglalás árát, amennyiben 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) a ba.com weboldalon, vagy a +44 (0) 344 493 0122-es telefonszámon lefoglaljátok az utazásotokat.

Mindazoknak, akik csak és kizárólag a repülőjegyek foglalásában lennének érdekeltek, azoknak a British Airways £783 / fő áron kínál World Traveller (Economy), £1141 / fő áron World Traveller Plus (Premium Economy) valamint £1848 / fő áron Club World (Business) osztályon történő utazást.


New Orleans, Luisiana

new-orleans

Soha nem volt egyszerűbb eljutni New Orleans-ba mint most. A jazz, a rock ’n’ roll, és az R&B szülővárosába, mely híres a Mardi Gras-iról. Hozzátok ki a legtöbbet a városban töltött időtökből azáltal, hogy valamelyik történelmi ünnep alatt látogatjátok meg azt, hogy elkaphassátok a parádék hangulatát. Tervezzétek az utazásotokat úgy, hogy az architektúrájáról híres Francia negyedet is meg tudjátok látogatni, miután egy jó hangulatban eltöltött estét javasolnánk a Bourbon Street-en.

A British Airways Holidays négy éjszakát kínál a 4**** The Troubadour szállodában. A fentebbi árban már benne van a Heathrow-ról történő oda-vissza utazás ára is World Traveller (Economy) osztályon. A foglalások véglegesítésére 2017. november 30-án 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) van időtök. Míg az utazásotoknak 2018. január 1-je, és 2018. január 31-e között kell megtörténnie.

A foglalásokhoz keresétek fel a ba.com weboldalt, vagy hívjátok a +44 (0) 344 493 0122-es telefonszámot.

Mindazok, akik csak és kizárólag a repülőjegyek után érdeklődnek az oda-vissza jegyárak Word Traveller (Economy) osztályon £673 / főtől, World Traveller Plus (Premium Economy) osztályon £959 / főtől, míg Club World (Business) osztályon £2379 / főtől indulnak.


Seoul, Dél-Korea

shutterstock_407897917-lotte-world-tower-seoul-61bbde30f1cf

Dél-Korea futurisztikus fővárosa, ahol a modern felhőkarcolók, és a pop kultúra találkozik a Buddhista templomokkal, és utcai piacokkal, egy kötelező látnivaló 2018-ban. Fedezzétek fel a város izgalmas, és érdekfeszítő kultúráját a lehető legautentikusabb módon, a helyi konyhán keresztül. Mindazoknak, akik az aktív pihenés hívei, azoknak tökéletes lehet a Seoul-ban szervezett városi túrák bármelyike. A város úgy szintén lehetőséget nyújt a golfozás, illetve a síelés szerelmeseinek, hiszen a világhírű golf,- és sípályák mind rövid autóúttal érhetőek el. A téli sportok kedvelői mindenképpen Februárra tervezzék a látogatásukat, hiszen így azt egybe tudják majd kötni a Téli Olimpiai Játékokkal, melyeket PyeongChang-ban tartanak majd.

A járatok az év során folyamatosan közlekednek Heathrow és Seoul Incheon International Airport között, a retúr jegyek pedig £638 / fő áron indulnak World Traveller (Economy) £925 / fő áron World Traveller Plus (Premium Economy) és £2920 / fő áron Club World (Business) osztályon. A foglaláshoz látogassátok meg a ba.com weboldalt.


New York

empire-state-building-observatory-tom-perry-2618

Ébredjetek fel a városban, mely soha sem alszik, és töltsetek el egy hosszú hétvégét New York-ban a 2018-as év során. Az ikonikus horizontjával, az energetikus éjszakai életével, rengeteg múzeumával, és véget nem érő üzleteivel egy látogatás a városban garantáltan elkápráztat majd, és könnyen megértitek majd, hogy miért választották a világ legjobb városának.

A British Airways Holidays által ajánlott csomag három éjszakát kínál a 3.5*** The Gallivant Times Square szállodában, £499 / fő áron. Amennyiben 2018. január 1-je és 2017. január 31-e között tervezitek az utazásotokat. A fent említett ár magában foglalja a World Traveller osztályon történő retúr utazás árát Heathrow-ról,  valamint a szállodafoglalás árát. A foglalásra 2017. november 30-án 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) van időtök.

Amennyiben alternatív szállodát szeretnétek választani, akkor az oda-vissza repülőjegyárak World Traveller (Economy) osztályon már £386 / fő, World Traveller Plus (Premium Economy) osztályon már £771 / fő, Club World (Business) osztályon már £1501 / fő, illetve First (Első) osztályon már £2789 / fő áron alakulnak.


Oakland, California

oakland-1

Oakland fellendült turizmusa különösen az idei év során, és a város különösen a milleniumi utazók között örvend hatalmas népszerűségnek, ez pedig nem mellékesen nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a város felkerüljön a 2018-as listára. A múzeumokkal, történelmi helyszínekkel, vibráló művészeti atmoszférával, innovatív éttermeivel, bárjaival, és butikjaival mindenkinek kiváló lehetőségetekt tud ajánlani. És a legjobb, hogy a relatíve kis távolságoknak köszönhetően San Francisco egy rövid vonatúttal elérhető Oakland-ből.

A British Airways Holidays által ajánlott csomag öt éjszakás üdülést kínál a 3*** Best Western Plus Americania szállodában £669 / fő áron, amennyiben 2018. február 1-je, és 2018. február 28-a között utaztok. Az ár már magában foglalja a World Traveller (Economy) osztályon történő oda-vissza utazást Oakland és Gatwick között, valamint a szállodafoglalás árát. Amennyiben a foglalásaitokat 2017. november 30-án 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) elintézitek. Csak és kizárólag repülőútban érdekelteknek az oda-vissza jegyek árai £419 / főtől indulnak World Traveller (Economy) £721 / főtől World Traveller Plus (Premium Economy), és £1793 / főtől Club World (Business) osztályokon.


Málta

malta20lead-xlarge

Fedezzétek fel a páratlan történelmet, a rejtett zugokat, és az időtlen falvakat egy máltai látogatás során, mely a világ egyik legkisebb országai közé tartozik és a Mediterrán kultúra egyik középpontja. A három aprócska szigetből álló ország Európa déli határán található. És Málta fővárosa Valetta a kötelező látnivalók egyike amely a következő évben az Európai Kultúrális Főváros szerepét is betölti majd. Ez az egyedülálló város akár sétálva is könnyen felfedezhető, és szinte roskadozik az ókori palotáktól, és barokk templomoktól.

A British Airways Holidays ajálnatával most hét éjszakát tölthettek el a 5**** Grand Hotel Excelsior-ban £519 / fő áron, amennyiben 2018. március 1-je, és 2018. március 30-a között utaztok. A fent említett ár már magában foglalja a Gatwick-ről történő Euro Traveller (Economy) osztályú oda-vissza utazást, valamint a reggelivel kiegészített szállodai ellátást. A foglalásra 2017. október 30-án 23:59 GMT-ig (Greenwich Mean Time) van időtök. És a ba.com weboldalon, vagy a +44 (0) 344 493 0125-ös telefonszámon tudjátok mindezt elintézni.

Amennyiben alternatív szállodát választanátok magatoknak akkor az egy főre eső oda-vissza repülőjegy árak £82-tól alakulnak Euro Traveller (Economy) és £272-tól Club Europe (Business) osztályokon.


Oroszország

st20petersburg20lead2-xlarge

A party fővárosától Moszkvától, egészen a kultúra fővárosáig Szentpétervárig Oroszország mindenkinek tartogat valamit, amit egyetlen utazás alatt nem is biztos, hogy lesz ideje felfedezni. Használjátok ki a British Airways Moszkvába, illetve Szentpétervárra közlekedő járatait a jövő év folyamán, mikoris a két város a 2018-as FIFA World Cup otthona lesz.

A British Airways Holidays jóvoltából három éjszakát tölthettek el a 3*** Nevsky Central szállodában, reggelivel már történő ellátással. Már akár £189 / fő áron, mely magában foglalja az oda-vissza utazás árát is Heathrow-ról. Amennyiben az utazási időszak 2018. május 1-je és 2018. május 30-a között alakul. A foglalási határidő ezen ajánlatra 2017. október 31-e 23:59 GMT (Greenwhich Mean Time) a foglalás véglegesítéséhez látogassátok meg a ba.com weboldalt. Mindazok akik csak a repülőjáratokban érdekeltek a Szentpétervárra induló járatok £136 / fő áron indulnak a Euro Traveller (Economy), míg £400 / fő áron Club Europe (Business) osztályokon.


Horvátország

1000px-1_dubrovnik_pano

Horvátország egy fúziója a csillogásnak, a tradicionalizmusnak és a hitelességnek, amivel Európa egyik legnépszerűbb nyaralóhelyévé nőtte ki magát. Az ügyfeleink a British Airways által üzemeltetett járatok segítségével könnyedén repülhetnek el a Game of Thrones sorozat forgatási helyszíneire, melyeket az igencsak közeli Dubrovnik városából érhettek el. A British Airways ezen felül még további járatokkal látja el az országot, köztük a népszerű tengerparti városba Pula-ba, valamint a fővárosba Zágrábba.

A fesztiválok kedvelőit biztosan sokkolta, hogy a következő évben a Glastonbury fesztivál elmarad, az azonban mindenképpen jó hírként fogja érni őket, hogy 2018-ban a British Airways közvetlen járatot üzemeltet majd Split-be. A Dalmácia szívében található város tele van energiával, és az elbűvölő mediterrán hangulat tökéletes kontrasztot ad a fenyőfákkal tarkított partvonalnak, és a háttérben tornyosulú hegyvonulatoknak, arról már nem is beszélve, hogy egy nagyon rövid vezetést követően már a Hideout Fesztiválon találhatják magukat az érdeklődők.

A British Airways Holidays jelenlegi ajánlatának kereteiben négy éjszakát tölthettek el a 4**** Duje szállodában, £319 / fő áron, amennyiben 2018. május 1-je és 2018. május 31-e között utaztok. A fent említett ár már magában foglalja a Euro Traveller (Economy) osztályú Heathrow-ról induló retúr jegyek, valamint a szállodafoglalás árát. A foglalásra 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) van időtök a ba.com weboldalon vagy a +44 (0) 344 493 0125-ös telefonszámon.

A repülőjáratok Dubrovnik-ba Euro Traveller (Economy) osztályon £120, míg Club Europe (Business) osztályon £272-tól indulnak. Az árak az oda-vissza utazásra értendőek.


Santiago, Chile

Santiago de Chile

A város hatalmas hegyvonulatok mentél terül el, közel 4.300 kilométerre a világ legszárazabb sivatagától, tökéletesen mutatja meg azt a kontrasztot, amit Chile tud nyújtani az ide látogatóknak. Santiago a lehető legtökéletesebb alapot nyújtja a sokszínű kultúrális élményt az érzékeknek. A nap folyamán a látnivalók, borospincék, a partvonal, és a hegyek egyszerűen érhetőek el a városból, míg az éjszaka folyamán az utcák megtelnek a bulizni vágyók tömegeivel. A legjobb az egészben pedig az, hogy a British Airways most már közvetlen járatot kínál Chile fővárosába.

A British Airways Holidays jelenleg hat éjszakát kínál a 4*** Galerias szállodában £1099 / fő áron, amennyiben 2018. január 1-je és 2018. január 31-e között utaztok. A fent említett ár magában foglalja a World Traveller (Economy) osztályú Heathrow-ról történő oda-vissza utazás, valamint a szállodafoglalás árát. A fent említett ajánlat a 2017. november 30-án 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) leadott új foglalásokra érvényes.

Mindazok akik nem szeretnének élni a légitársaság által választott szálloda lehetőségeivel, és csak repülőjegyet foglalnának, nekik £948-tól érhetőek el a World Traveller (Economy), £1210-tól a World Traveller Plus (Premium Economy), £3013-tól a Club World (Business), illetve £6013-tól a First (Első) osztályú oda-vissza jegyek.


Inverness, Skócia

river-ness

Nem mondom, hogy meglepődtem amikor megláttam Inverness-t az adott listán, hiszen a  héten bejelentett járatsűrítéseknek köszönhetően mindenképpen várható volt, hogy a British Airways megpróbálja tovább népszerűsíteni a várost.

Inverness egy relatíve kicsi, és kompakt hely, mely a Skót-felföldhöz vezető út első állomása. Ez a sokoldalú, és káprázatós régió méltán híres az édesvizű tavairól, a lankás domoboldalairól, impozáns hegyvonalatairól, és sziklás partvonaláról. Ideális választás lehet tehát a kifejezetten aktív pihenést kereső utazóknak, hiszen a felföld mind hegymászásra, illetve egyéb kültéri szabadidős programokra a nyár folyamán. Míg a tél folyamán az Aviemore-i pályákon lehetőségük adódik a síelés szerelmeseinek arra, hogy kiélvezzék ezen sport minden élményét.

Amennyiben egy ennél pihentetőbb utazásra vágytok, úgy tegyetek egy rövid utazást Speyside-ba, mely alig pár mérföldnyire délre található Inverness-től, és ami Skócia legnagyobb számú whisky főzdéinek a hazája.

A British Airways Holidays jelenlegi ajánlatával két éjszakát tölthettek el a 3*** Crear Ben Wyvis Hotel-ben, már akár £139 / fő áron, mely már magában foglalja a szállodafoglalás, illetve a Heathrow-ról induló Euro Traveller (Economy) osztályú oda-vissza utazás árát. Amennyiben az utazásaitokat 2018. március 1-je, és 2018. március 30-a között foglaljátok, melyre 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) van időtök. A csak és kizárólag repülőjegyeket kereső utazóknak már £66-tól kínál a légitársaság Euro Traveller (Economy) illetve £218-tól Club Europe (Business) osztályú jegyeket.


Tallinn, Észtország

tallinn_final_carrousel_2

Az Észt Köztársaság a 2018-as évben ünnepli majd alapításának 100-ik évfordulóját. És ennek megfelelően bőven találhatunk majd lehetőséget arra, hogy ez alkalomból együtt ünnepelhessünk majd az ország lakosságával. Természetesen a legtöbb ünnepségre a fővárosban Tallinnban találhatunk majd rá, a vibráló város központját az UNESCO Világörökség részének nyilvánította. A modern illetve a középkori architektúra fúziója jól látható a macskaköves utcákra, és barokk palotákra árnyékot vető csupa üvegfelületű felhőkarcókban. Tallinn már-már mesevárosnak mondható, és ennek megfelelően tökéletes egy hosszú hétvégéhez.

A British Airways Holidays jelenleg három éjszakát kínál £189 / fő áron a 3*** Metropol szállodában, Heathrow-ról történő oda-vissza utazással, Euro Traveller (Economy) osztályon. Amennyiben 2018. január 1-je, és 2018. január 30-a között utaztok. Illetve amennyiben a foglalásaitokat 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) leadjátok a ba.com weboldalon.

Akik csak és kizárólag az oda-vissza utazásban érdekeltek, esetleg alternatív szálláslehetőséget találtak már maguknak. Részükre a légitársaság már £64-tól kínál Euro Traveller (Economy) osztályú, illetve £226-tól Club Europe (Business) osztályra szóló oda-vissza jegyeket.


Lisszabon, Portugália

bica-cable-car-bairro-alto-lisbon-portugal-conde-nast-traveller-18dec15-getty_1080x720

A Portugál város számos dombon ül, melyek a Tagus folyó északi partján tornyosulnak. A gyönyörű, történelmi város, sokmindent tartogat az ide látogatóknak, a sokszínű kultúrától kezdve a csodálatos tengerpartokon át, a modern foodie életmódnak megefelelő éttermeken, és nagyszerű éjszakai életen keresztül, a pasztellszínű környezetig.

A British Airways Holidays két éjszakát ajánl a 3*** Alvorada szállodában £149 / fő áron Heathrow-ról történő Euro Traveller (Economy) osztályon történő oda-vissza utazással. A 2018. május 1-je, és 2018. május 30-a közötti utazási időszakban. Az ajánlat csak és kizárólag a 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) leadott új foglalásokra érvényes, melyeket a ba.com weboldalon, vagy a +44 (0) 344 493 0125-ös telefonszámon tudtok megtenni. Amennyiben csak a repülőút foglalásában vagyok érdekeltek a légitársaságnál, úgy a Euro Traveller (Economy) jegyeket £96-tól, míg a Club Europe (Business) jegyeket £378-tól érhetitek el.


(Μύκονος) Mykonos, Görögország

gettyimages-182972878_full

A napozni vágyók között hatalmas népszerűségnek örvend Mykonos. Mely mindenképpen azok közé a görög szigetek közé tartozik, amit egyszer mindenkinek látnia kell. Köszönhetően az akár festményekre illő szépségének, érdekfeszítő történelmének, csodálatos tengerpartjainak, az óváros kultúrájának, és a mosottfehér falvainak. A nap folyamán az ide látogatók élvezhetik a búvárkodás minden örömét, és felfedezhetik a rejtett barlangokat, és tengerparti bárokat, miközben arra várnak, hogy lehulljon az éjszaka leple, amikor Európa legjobb Night Club-jainak többsége életre kel.

A British Airways Holidays hét éjszakás ajánlata a 4**** Archipelagos Luxury Hotel-ben reggelivel, és Heathrow-ról történő Euro Traveller (Economy) osztályú oda-vissza utazással már £489 / fő áron. Amennyiben az utazásotok időszaka 2018. május 1-je és 2018. május 30-a közé esik. És amennyiben a foglalásaitokat a ba.com weboldalon, vagy a +44 (0) 344 493 0125-ös telefonszámon 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) leadjátok.

Cask és kizárólag repülőjegyet keresőknek a Euro Traveller (Economy) árak £136-tól, míg a Club Europe (Business) árak £534-tól indulnak oda-vissza viszonylaton.


Koppenhága, Dánia

gettyimages-126140612_super20

A felfedező lelkűek mindenképpen látogassák meg Skandinávia legmenőbb fővárosát. Ahol a folyamatos innováció, és fejlődés van napirenden. Illetve ahol a klasszikus és a modern architektúra elemei tökéletesen kereszteződnek. Dánia tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy hosszú hétvégét eltölteni Skandináviában. És amennyiben Koppenhága mellett döntötök, akkor mindenképpen javasolnánk, hogy látogassátok meg a Tivoli Kertet, illetve álljatok meg a Kis Hableány szobránál, avagy relaxáljatok a kikötő közelében.

A British Airways Holidays jelenlegi ajánlatában két éjszakát biztosít a 3*** Copenhagen Star Hotel-ben, Euro Traveller (Economy) osztályon Heathrow-ról történő oda-vissza utazással, már akár £159/ fő áron. Az ajánlat csak és kizárólag a 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) a ba.com weboldalon, vagy a +44 (0) 344 493 0125-ös telefonszámon lefoglaljátok. És amennyiben az utazásotok 2018. január 1-je és 2018. január 30-a közé esik.

Azoknak, akiknek már foglalt szállásuk van a városban, a légitársaság már £72-tól kínál Euro Traveller (Economy) és £354-tól Club Europe (Business) osztályú jegyeket.


Muscat, Omán

muscat-29587604-1350405517-imagegallerylightboxlarge

Mindazok akik a modern Arábia világát szeretnék felfedezni, miközben láthatják ezen kultúra ősi gyökereit. Ők mindenképpen élveznék majd az ománi főváros Muscat világát. A balansz mely a tradiciók és a modernitás között áll mostanra egy jól kiforrott rendszert alkotnak, a középkori várak, paloták és bazárok tökéletesen illenek a modern bevásárlóközpontok és pompás villák összességébe. Látogassátok meg a Mutrah Souq-ot ahol Muscat valóban életre kel.

A British Airways Holidays három éjszakát ajánl az 5***** Sheraton Oman szállodában £529 / fő áron, amennyiben a társaság által kiválasztott napokon utazok 2018. januárjában. A fent említett ár már magában foglalja a World Traveller (Economy) osztályú oda-vissza jegyeket Heathrow-ról, illetve a szállodafoglalás árát. Amennyiben 2017. október 31-én 23:59 GMT-ig (Greenwhich Mean Time) lefoglaljátok az utazásaitokat.


Barbados

britishairways_21686309803238

Fedezzétek fel Barbados legjobbját a British Airways közvetlen járataival. A csillogó azúrkék vízzel, a fehér homokos tengerpartjaival és pálmafáival a sziget tökéletes választás egy igazán különleges utazáshoz. A vízisportok szerelmeseinek, illetve a homokos partokon relaxálásra vágyóknak is lehetőséget nyújthat Barbados. Bridgetown hihetetlenül gazdag kultúrájában, és történelmében midenképpen elmerülhettek majd, miközben megtaláljátok a tökéletes helyet egy délutáni teához, egy-egy 17-ik századi ültetvényen.

A British Airways Holidays jelenlegi ajánlatában hét éjszakát ajánl a 3*** All Seasons Resort Europa szállodában már akár £629 / fő áron, amennyiben a légitársaság által kiválasztott dátumokon utaztok 2018. májusában. A fent említett ár magában foglalja a szállodafoglalás, valamint a Gatwick-ről történő World Traveller (Economy) osztályú oda-vissza utazás árát.


Köszönjük a légitársaság minden munkatársának a szoros együttműködést. Illetve ez úton szeretnénk mégegyszer gratulálni a British Airways minden munkatársának a sikeres Seychelles-szigeteki útvonalnyitáshoz, valamint az Inverness-i útvonalbővítéshez.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor ne habozzatok meg felkeresni bennüneket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logo

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.