Dupla Avios szerzési lehetőség a British Airways-nél

BA Media CentreA British Airways lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében jelentette be legújabb promócióját.

A légitársaság törzsutas programjának, azaz a British Airways Executive Club-nak tagjai most dupla mennyiségű Avios mérföldeket kaphatnak.

Amennyiben a légitársaság járatait választják 2017. október 11-e, és 2017. december 30-a között.

Az ajánlat minden útvonalra, és minden utazási osztályra, így a First (Első), Club World és Club Europe (Business), World Traveller Plus (Premium Economy), valamint a World Traveller és a a Euro Traveller (Economy) érvényes.

James Hillier, a British Airways Executive Club Üzletvezetője elmondta.

“Tudjuk, hogy az Executive Club tagjaink értékelik, ha több lehetőségük van arra, hogy az Avios pontjaikat megszerezzék, és elköltsék, és úgy gondoljuk, hogy ez az ajánlatunk nagy népszerűségnek örvend majd. Az ajánlat minden kabinunkban, és útvonalunkon érvényes, és az promóciós időszak a téli ünnepek során is megszakítás nélkül áll fenn.”

A British Airways Executive Club meglévő tagjai, és mindazok akik a ba.com weblapon keresztül csatlakoznak, jogosultak a promóció kihasználására.

Engedjétek meg, hogy egy pár példával szemléltessük, hogy a jelenlegi ajánlat miként befolyásolhatja a jövőbeli utazásaitokat.

Azok az utasok akik egy teljesen flexibilis oda-vissza jegyet foglalnak maguknak, World Traveller (Economy) osztályon a Heathrow – New York JFK útvonalon, azok elég mérföldet gyűjtenek majd egy oda-vissza túrára Velencébe. Míg amennyiben ugyanezt az utat Club World (Business) osztályon teszik meg, akkor elég mérföldet gyűjthetnek egy oda-vissza úthoz Fokvárosba. Mindössze az adók, illetve repülőtéri illetékek kifizetésével.

Mindazok akik szeretnék kihasználni az akciót, azok a foglalás előtt regisztrálhatnak a ba.com/double-avios weblapon.


Köszönjük a légitársaság minden munkatársának a szoros együttműködést. Illetve mindenkinek javasolnánk, hogy minél hamarabb használja ki ezt a kiváló lehetőséget.

Ha bármi kérdésetek van a foglalásokkal, a British Airways-el, vagy bármely más OneWorld Alliance légitársasággal kapcsolatban, akkor ne habozzatok meg felkeresni bennüneket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Ha tetszett ez a cikk, akkor kérlek nyomjatok rá egy like-t, illetve osszátok meg, hogy minél több emberhez elérjen. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a további tartalmainkról sem, úgy kérlek iratkozzatok fel a WordPress rendszerén keresztül, illetve kövessetek bennüneket az alábbi közösségi média oldalak mindegyikén.


icon-facebook-50x50       twitter_Color_Icon     instagram-logo-homepage-50x50   tumblr-50x50

Szutor Márk

Facebook: http://www.facebook.com/szutor.mark
Twitter: http://www.twitter.com/szutormark
YouTube: http://www.youtube.com/user/szutormark
Instagram: http://www.instagram.com/szutormark
Email: szutor.mark@mndsblog.com

british-airways-logoavios logo

 

 

 

© Szutor Márk
Copyright by M&D’s Blog 2014 – ©

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.